ETİKET YARDIM?

bibidabu

Üye
Katılım
17 Ocak 2011
Mesajlar
74
Puanları
1
Arkadaşlar teknik servisde tamir ettiğim cihazların bir kenarına tamir edildiğine dair bir etiket yapıştırmak istiyorum fakat bu etiket sökülmek istendiği zaman deforme olsun bildiğiniz bana yardım edebileceğiniz paylaşımlarınızı bekliyorum herkeze iyi günler.
 
tam olarak nasıl bi cihaz tamir ediyorsunuz, kutulu mu düz devre mi? kutuysa açılan yerlerine firma bilgisi olan yapışkanlı bir etiket koyarsanız, kutu açıldığı zaman etiket yırtılır sizde fark edersiniz, board tarzı bir yapınız varsa vidaların yada entegrelerin üzerlerine küçük boya sürerseniz açıldığında yada değiştirildiğinde fark edebilirsiniz.
umarım faydası olur.
 
açıkçası etiket işimi daha iyi görür ürün yelpazesi çok geniş ölçü aletleri güç kaynakları osilaskoplar vb... dış kutunun üzerine yada vida üzerine yapıştırmam gerekiyor fakat etiket çok ince olmalı yani açmaya kalkıldığı anda parçalanması lazım yurt dışından gelen cihazlarda bu şekilde etiket var. Normal etiket bir şekilde çıkabiliyor bazı yöntemleri var.
 
aklıma şimdi geldi kutunun uygun yerlerine bal mumu döküpte açılğında dağılacağını göz önüne alırsanız yine faydası olabilir.Normal etiket dediğiniz gibi ısıtma yöntemiyle çıkartılabiliyor :)
 
sen kitapların arkasına vurulan fiyat etiketi kullan.sari renkte olanlar.
 
bir firma ile görüştüm yarın numune göndericek istediğim etiket kırılgan etiket diye geçiyormuş yanı çok hassas içerisinde kağıt bulunmuyor açmaya çalışıldığında hemen yırtılıyor.Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.Bal mumu fikri güzel fakat işimi görmez daha pratik ve profesyonel olmalı müşteriye karşı bu şekilde tamir ettikten yada kalibrasyonunu yaptıktan sonra bu şekilde cihazını teslim edemem.
 
teşekkür ederim Bozkurt.
 
size gönderilecek numune yi bir inceleyin.işinizi görüyorsa tamam ama birde şimdilerde artık elektrik sayçlarında veya sayaç panolarında mühür niyetine kullanılan bandrol tarzı etiketler var acılmaya calısıldıgı anda rengi ve seklı barız sekılde onandıgı belli olan etiketlerdir ve eskisi gibi tekrar kesinlikle yapışmaz . ayrıca içlerine firma adı ve tlf numarası v.b yazı yazılabiliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,235
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst