esser yangın otomasyonu test dedektorü

Katılım
23 Mar 2007
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
ben su an rusya da calısıyorum.esser marka dedektörü ruslar söküp ıcerısınde dırenclerden bır yere kopru atıyorlar .bu dedektor toprak kacagı ters baglantıyı gosterıyor ve her hatada farklı bır led rengı yanıyor. bılgısı olanlar yardımcı olabılırmı .saglıcakla kalın.
 
Bahsettiğiniz cihazı görmüştüm hatta neon lambalı şemasına da denk geldim ama ne yazıkki evdeki pc bozuk ve uğraşacak vaktim yok. bir nevi voltaj test aleti, voltage tester diye aratın ben yine araştırırım.
 
Bir led bağliyorlar demişsiniz ama her hatada farklı bir renk yanıyor diyorsunuz ? Elinizde dedektörün tabanının resmi varsa bakıp anlamaya çalışabilirim .
 
özurdılerım yanlış yazdım galıba .orjınal dedektorun ıcerısınde artı uctan ıcerısındekı lede kopru atıyorlar dedektorde esser .dedektoru test cıhazı gıbı kullanıyorlar .ama bu konuda yardımcı olmuyorlar tabıkı ben baglantıyı gormedım gorsem paylaşacaktım bir cok kısı ıcın aydınlatıcı bır bılgı olabılır.saygılarımla...
 
Mantık olarak düşünürsek Artı uç ile toprak arasına bağlantı atabilirler bu şekilde toprak hattında olabilecek kacaklar ledi aktif edebilir . Ama tabi düşük omajlı bir direnç ile seri bağlıyordurlar muhtemelen . Bir arkadaşım esser yangın sistemleri kuruyor ona sorabilirim eğer lazımsa belki o biliyordur nasıl birşey olduğunu .
 
sayın
Phiber_Optic tesekkur ederım ılgınız ıcın sorarsanız cok makbule gecer .haber beklıyecegım sızden ımkanlarım kısıtlı oldugundan semasını atamadım.atmaya calısacagım.sayılar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,263
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst