Eski bir site için elektrik aboneliği konusunda yardım

fahri_y81

Üye
Katılım
8 May 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
43
Arkadaşlar merhaba,
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var.
Babamın yöneticiliğini yaptığı bir site var.
İzmir Kemalpaşa da 22 adet dubleks daireden oluşan bir site, sitenin 2007 yılında çizilmiş bir "Tek Hat Şeması" projesi mevcut. Site girişinde Kurumun trafosu mevcut. Site şu anda inşaat elektrik aboneliği kullanıyor. Bireysel aboneliğe geçilmek isteniyor. İzleyeceğimiz yol nedir? Özel anahtar projesi çizilecek diyenler var. Konu çok karışık binaların oturma raporları var tapuları var numaratajları var. Tam olarak ne yapabiliriz işlemleri adım adım anlatabilirseniz çok sevinirim. Binaların enerji hatları sayaçlar falan yok. Gelişi güzel çekilmiş bir hattan geçici elektrik kullanılıyor (inşaat için alınmış abonelikle) Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
 
Elektrikciye gideceksiniz, elektrikci gelecek kesif yapacak eksikleri yapilmasi gerekenleri yazacak ve ona gore size fiyat soyleyecek. Elektrik kurumunla olan gorusmeleride elektrikci halledecektir. Yok ben elektrikciyim kendim takip ederim yaparim diyorsaniz, elektrik kurumunda da tanidiginiz yoksa bihayli ugrastirirlar sizi.
 
Merhaba

İnşaat aboneliği var diyorsunuz , ( inşaat aboneliği açıldığı zaman ) diğer 22 adet villa + diğer varsa kapıcı , asansör , bahçe aydınlatma , vs gibi .için de talep açılmış olması gerekir .
Bağlı olduğunuz elektrik idaresine inşaat elektriği abone numarası ile başvuru yapın , sonucu öğrenin !!!

Diğer durum !!!
Talepler açılmamışsa açılacak ve taleplerin hat projesi çizimine göre elektik hatları döşenecek .

En iyi cevabı bağlı olduğunuz elektrik idaresi verir .

NOT :
Sonucu öğrenin , güvenilir işin ehli elektrikçi bulun . Para ikinci planda kalsın !!! ve işçilik ve malzeme kaliteli olsun !!!
Her konuda ( malzeme + yapılacak işçilik + işin konumu , yeraltı ve diğer kısımlar hakkında vs .gibi konularda danışmaya devam edin .

Öneridir . İlerisi için tüm döşenen elekrik , su diğer hatlarını resimleyin ileride bir sorun olursa çözüm yolu kısa olur !!!

Kolay Gelsin . Sağlıcakla Kalın .
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,921
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst