eRepublik / Türkiye'nin sana çok ihtiyacı var!

isteksizz

Üye
Katılım
29 Eyl 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
47
Arkadaşlar eRepublik adlı oyunda Türkiye'nin sizlere ihtiyacı var. Erepublik çok oyunculu, web tabanlı siyaset oyunudur. Lütfen sizde katılın Türkiye'yi bu zor durumda yalnız bırakmayın.

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler aynen günümüzdeki gibi coğrafi sınırlara sahipler. Bu sınırlar savaşarak genişletilebiliyor, içerde çıkan isyanlar veya kaybedilen savaşlar sonucunda küçülebiliyor. Günümüzdeki gibi ülkeler arasında politik, ticari, ekonomik ilişkiler var. eTürkiye'nin şuan 6 bine yakın nüfusu var. Oyuna başlangıçta sıradan bir işçi olarak başlıyorsunuz daha sonra geliştikçe ve leveller arttıkça bir başbakan, bakan, milletvekili, general, ordu mensubu, holding sahibi, gazete yazarı olunabiliyor. Oyunda hergün girdiğin işte çalışmak, askeri eğitim yapmak, yemek yemek ve 5. levelden sonra bağlı bulunduğun ülkenin yani Türkiye'nin katıldığı bir savaşta savaşmak gerekiyor. Bunları yaptıkça leveller günden güne artacak ve daha çok söz sahibi olacaksınız.

Türkçe dil seçeneğide bulunmaktadır. Katılmak için;

Erepublik
 
İsrail elimizde bulunan Hayfa'da yunanların desteğiyle isyan başlattı ve malesef isyan başarılı olup Hayfa elimizden çıktı. Ayrıca birkaç gün evvel Tel Aviv'e saldırdık ve aldık. Şuan Tel Aviv bizim. Ancak burada da yine yunanların desteğiyle isyan başlatıldı. Bu isyanı bastırmamıza rağmen arkasından israil şuan bizim elimizdeki Tel Aviv'i almak için savaş başlattı. Bu zor durumda üye olarak Türkiye'yi yalnız bırakmayın. Oldukça çok nüfusa ihtiyacımız var. Taki son günlerde oldukça şımaran yunanistanı ve işbirlikçilerini eDünyadan silene kadar. Lütfen katılın;

Erepublik

Not: Üyeliğiniz halinde Mediterranean Coast (Akdeniz) bölgesine kayıt yapınız. Zira bu bölgede hastahane ve savunma sistemi bulunmaktadır.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst