Eplan p8 yeni form hatası

rapstar075

Üye
Katılım
2 Tem 2010
Mesajlar
54
Puanları
1
Yaş
35
Yeni çizmiş olduğum form sayfasına türkçe başlık yazmama izin vermiyor.Hata mesajı The value entered is invalid:.... you must not enter texts that are not included in the dictionary because of the definitions specified in the rights management module.Bu olayı kapatacağım yeri bulamadım.Bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
 
Muhtemelen Türkçe karakterlerle ilgili bir problem yaşıyorsunuz. Küçük I harfi ya da büyük i harfi kullanmadan deneyin. Tabii ğüöçş harflerini söylemiyorum bile bunların da olması problem olabilir.
 
ayrıca value hatası vermiş yani değer. Belki sizin giriş yapmak istediğiniz yer yanlıştır. Tam hakim değilim ben de ancak tahmin yürütüyorum. Sadece rakam girişi kabul eden biryere yazı yazmaya çalıştığınız için de olabilir. Bir de sadece rakam girişi yapıp bu şekilde deneyin derim.
 
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama kullandığım 2 farklı bilgisayar var diğerinde böyle bir sıkıntı çıkmıyor yapmak istediğim aynı olayı deniyorum hatasız kabul ediyor. Örn: Yeni çizmiş olduğum formun üst kısmına text olarak Malzeme Listesi yazıp eklemek.Bahsettiğim olay bu fakat hata veriyor bir ayarı olmalı bulamadım henüz karıştırıyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,298
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst