Eplan p8-Eplan 5-Cofaso 6.1-Elcad-E3 Series Hangisi İyi

life_2834

Üye
Katılım
11 Tem 2008
Mesajlar
99
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Arkadaşlar.


Başlık altında yazan proğramları kullanan arkadaşlar artıları ve eksileriyle analiz şeklinde yazabilirmisiniz.Kullandığınız proğramı tercih etme sebebiniz.


Saygılarımla.
 
Eplan P8 Ve alternatif olarak caddy Pro tavsiye ederim.
 
Selam,

yukarıda ismi yazılan tüm yazılımları kullandım. En çok türk ve alman Eplan'larını kullandım. Yeni ismi ile cofaso olanı tavsiye ederim. Yaklaşık 2003'ten beri özellikle cofaso kullanıyorum, çok pratiktir. Almanların Eplan'ından gelen projeleride açıp onlara gönderebiliyorsun.

Mert Bilgi'nin sitesinden eğitim videolarını alabilirsin, ayrıca teknik destekleri sağlamdır. Bu sitede de Turgay Çelebi üye tüm sorulara destek veriyor. Bu iş için adam ayırmışlar herhalde.

Selamlar

cadsaopaulo
 
cofaso ve eplanı kullandım ikiside iyi programlar ama ikisindede yaşadığım en önemli sorun yeni sembol oluşturma işi.bazende aradığın sembolü bulamama gibi bir durum var.ama eplan bu konuda daha geniş sembol kütüphanesine sahip.cofaso da gayet iyi hemde türkçe olarak bulunuyor.
 
cofaso zaten e planın türkçe demosudur. tüm e plan özellikleri yoktur.ben şahsen e- plan tercih ederdim
 
Sayın ceyran 41,

cofaso almanların Eplan'ı ile ilişkisi olmayan farklı bir yazılımdır. Ayrıca demo ve ana programları farklıdır. Siz farklı bir yazılım tercih edebilirsiniz. Lütfen doğru olmayan bilgiler yazarak bilgi edinmek isteyen üyeleri yanıltmayın. Emin olduğunuz bilgileri verin. Siz bir Türksünüz ve cofaso Türkler tarafından yapılmış bir yazılımdır.

Destek olmıyacaksanız, köstek olmayın lütfen.

cadsaopaulo
 
Mesele Türk'ü, Almanı, İngilizi , değil.
Ticaretle uğraşıyorsanız, Türklüğü, kardeşliği, arkadaşlığı bir kenara bırakacaksınız . Benim Türk yapımı bir program için, nice programlardan vaz geçtimki, hiç birinde yaşamadığım sorunu Türk programında yaşadım, program dondu 1-2 sn sonra kendiliğinden kapandı, tekrar açtığımda, programda mevcut yüklü olan projeyle beraber kendi projelerimin hepsi silindi, okadar çaba sarfettimki geri getiremedim. bu sorunu sadece ben değil forumda bir başka kişide yaşamıştı, bunu karalamak için demiyorum, memnuniyetler dile getiriliyorsa, şikayetlerde dile getirilmeli. benim bu şikayetimi dile getirdiğim konuda, başka biri " neden benim projemi yarışmada değerlendirmeye almadınız " dedi ve benim açtığım konu zıvanadan çıktı, yönetici tarafından konu ile alakasız mesajlar yeni topic altına taşınabiliniyorken, üstüne üstelik, " sorununuzu yeni konu açarak dile " getirin denildi, neyse , en iyi kendi bildiğimiz yoldur, birilerinin tavsiyesi ile değil deneyip kullanarak karar vermeniz en mantıklısı, benim şu an kullandığım Cadyy çok memnunum.
 
ben arkadaşlara eplan p8 tavsiye ediyorum biz teknik elemanız çok üzgünüm ama ingilizce si yyetersiz teknik elemanlar birazcık eksiklik yaşıyorlar hayatların.eplan p8 mükemmel program her ihtiyacıma cevap veriyor program c++ dili ile yazılmış bilgisayar kasıttı yapmıyor.sembol kütüphanesi çok geniş cofaso yu kullandım bazı sorunlar yaşadım ve eksikler canımı sıktı...mert bilgi işlemin yarışmasına katılacam ve programın eksiklerini forum da paylaşacağım böylelik yapıcı eleştride bulunarak emeğe saygı duyduğumu göstermeye çalışacam
 
Ben evvela volkanpinar arkadaşımıza yapıcı desteğinden ötürü teşekkür ediyorum.

Yukarıda yazdıklarımı belki tam doğru anlatamadım. Zaten cofaso başka Türk yazılımları ile yarışmıyor, üzülerek görüyoruz ki diğerlerinin tümü yabancı.

Sadece ceyran_41 isimli katılımcının eksik bilgisinden ötürü verdiği desteği düzeltmek istedim. Nihayi olarak katılım her zaman iyidir, fakat gende doğru bilgi ile destek vermek daha iyidir. Yani kaş yaparken göz çıkarmamaktan bahsediyorum. İyi kötü ayrımı yapmaya gerek yok, zaten herkişi kendi ihtiyacına göre karar verecektir.

cadsaopaulo
 

Forum istatistikleri

Konular
128,148
Mesajlar
915,463
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst