Eplan P8 de proje oluşturma tarihi

CEVDET ÇALIK

Profesyonel Üye
Katılım
30 Ara 2009
Mesajlar
1,036
Puanları
481
Yaş
53
Arkadaşlar,

Aşağıda ekran alıntısında gözüken proje oluşturma tarihinin projeyi çizmeye başladığım tarih olmasını istemekteyim.

59581


Form düzenleme kısmında aşağıdaki ayarları yapıyorum fakat başarılı olamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşımız bulunuyor mu?


59582
 
Yaptığınız normalde doğru.Ama yinede ... tıkladığınızda açılan pencereden projenin oluşturulma tarihimi seçili
kontrol ediniz.Açılan pencerede ürün oluşturma tarihi de var onu seçmiş olabilirsiniz.Eğer doğru seçim yaptıysanız formu silip tekrar oluşturun.Formu oluştururken form seçimini sistemden yapın
 
Adem Bey,

Proje özellikleri sayfasında oluşturma tarihi çıkmıyor. Bunu nasıl bulabilirim.

60074
 
Kapak sayfasının formunu düzenlediğiniz yerde EKLE>ÖZEL METİN>PROJE ÖZELLİKLERİ seçtiğinizde acılan
pencerede ... tıkladığınız zaman yeri bir seçim penceresi açılır.ekli foto da bu sayfa var.Kaynak nesne olarak proje yi seçin.burada proje başlangıcı ve oluşturma tarihi bulunmakta.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    32.9 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba Adem Bey,

Söyledikleriniiz yaparak yeni antedi düzenledim.

Daha sonra proje de kapak sayfalarını değiştirmeye başladım.Proje/özellikler/yeni açtığımda ilave etmiş olduğum oluşturma tarihi ve proje özellikleri çıkmıyor.(aşağıda) bunu nasıl getirebilirim. Manuel olarak tarihleri ben yazmak istiyorum.
60233
 
Merhaba C.ÇALIK bey
Oluşturma tarihini otomatik çıkan bir değişkendir.Kendiniz giremezsiniz.Eğer oluşturma tarihini kendiniz girmek istiyorsanız kullanıcı ek alanı gibi değişkenler var onları kullanabilirsiniz.
Proje/özellikler/yeni açtıgınızda oluşturma tarihini görememenizin nedeni ise oluşturma tarihini daha önceden seçtiginiz için göremiyorsunuz.Proje özellikleri: PANO-2 penceresinde görülüyor olmalı
 
Adem Bey,

Oluşturma tarihi çıkıyor fakat aktif değil.(aşağıda)Oluşturma tarihini bugünün tarihi olarak otamatik olarak Eplan kendisi ataması gerekmiyor mu? Eğer kendisi atamıyor ise aşağıdaki sekmeyi nasıl seçilebilr.(aktif hale getirebilirim.


60334
 
Projede aşağıdaki şekilde çıkmakta.
60335
 
Adem Bey,

Oluşturma tarihi çıkıyor fakat aktif değil.(aşağıda)Oluşturma tarihini bugünün tarihi olarak otamatik olarak Eplan kendisi ataması gerekmiyor mu? Eğer kendisi atamıyor ise aşağıdaki sekmeyi nasıl seçilebilr.(aktif hale getirebilirim.


Ekli dosyayı görüntüle 60334
Oluşturma tarihini E plan otomatik atıyor.Sekmeyi aktif edemezsiniz.Çıkan tarih e planı pc kuruluş tarihi olabilir. Anted düzenleme sayfasında proje başlangıcı ile ilgili mutlaka bir tarih değişkeni vardır.Onu bulmanız gerekiyor
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,816
Kullanıcılar
449,592
Son üye
E.E.M.

Yeni konular

Geri
Üst