Eplan P8 copy/paste sorunu

Arkadaşlar araştırdım buldum buyrun Çözümü mıknatısa basın ve kurtulun :) Kolay gelsin

rkwhs.png



--------------
Hba Otomasyon - Endustriyel Otomasyon Sistemleri, ABB robot, Kuka Robot, endüstriyel robot, robot servis
mıknatısl ile anlatılanın hiçbir ilgisi yok Aynı sorun bendede var ve dediğinizi yaptım olmadı
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
@memetk1, muhtemelen Designer Mode'u açmış olmalısın. Menülerin birisinin içinde Designer Mode'u bulup tikini kaldırırsan sorunun çözülür.

Designer Mode'da copy/paste nasıl yapılır dersen (ben öyle kullanıyorum) kopyalayacağım bloğu seçip "ctrl+c" yaptığımda program benden bir tutma noktası seçmemi istiyor. Örnek : Bütün bir sayfayı seçtim, ctrl+c yaptım (henüz copy yapmış olmuyorum), tutma noktası olarak da sayfanın sol üst köşesini mouseun sol tuşu ile seçiyorum (copy işlemi şimdi yapıldı), yeni bir sayfa açıp ctrl+v yaptığımda yeni sayfanın sol üst köşesini tıklıyorum ve yapıştırdığım blok kopyaladığım blok ile aynı simetride yapışmış oluyor. Sayfayı düzenlememe gerek kalmıyor.

Uzun, karışık bir anlatım olma ama umarım faydalı olabilmişimdir.

çok teşekkür ederim aynı problem bendede vardı çözüldü
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,960
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst