Eplan Device ve Symbol Numarası Güncelleme HK.

obyoneee

Üye
Katılım
11 Eyl 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba,

Eplanda sayfa numarasını değiştirdiğim zaman, mesela sayfa numarası 16 diyelim bu sayfadaki elemanlar ( device, symbol vb. ) numarası da 16K3. Sayfa numarasını 20 yaptım diyelim fakat sayfa içindeki elemanların numarası eskisi gibi kalıyor 16K3 gibi. Bu elemanların numalarını nasıl güncelleyebiliriz tek tek elimizle girip değiştirmemiz mi gerekiyor. Yoksa raporlarda olduğu gibi bir güncelleme şansımız var mı?

Teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Öncelikle hangi versiyonu kullandığını yazman gerekli.
Eplan 5.5 kullanıyorsan, ana sayfada generate->cross-references/wiring liste gir genarations butonuna tıkla contact cross reference/online dd seçeneğinin işaretli olması gerekir ok. dersen bütün değişiklikler otamatik olarak değişir.
Eplan 8 kullanıyorsan, değişiklikten sonra F5' e basman yeterli veya Utilities-> update path designation yolunu kullanman yeterli olacaktır. Kolay gelsin
 
Bu yolla sayfa numaralarını değiştirdiğimden ePlan P8 de denilen yolları denedim ancak sonuca ulaşamadım. Başka bir yolu yok mu?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst