entes röle rg3-12c otomatik setup

durany

Üye
Katılım
23 Şub 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
selam arkadaşlar. elimde bir rg3-12c röle var. bu röleye otomatik setuo taptırdığımda 1. kademe kondansatör gücünü ölçüyor diğer kademeleri de devreye alıp çıkartıyor ama değerlerini kaydetmiyor. en sonunda manuel olarak girdim değerleri. otomatik setup yapıldığında bildiğim kadarıyla kondansatörlerin tam kapasitelerini ölçmasi gerekiyor yanlış mı? aydınlatırsaanız sevinirim:)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
başka bir ölçü aletine bağlı dahi olsa bi sorun teşkil etmiyor bu durum
 
Kaydetmiyorsa başka bir entes tak kardeşim
 
görmediği kondansatörler monofaze mi genelde 2.5 kvar 3 fazlı bir kondansatörün kademe gücü bağlı olduğu fazın kademesine bakıldığında otomatik set up ta 1 olarak görülüyor 1 değeri güç olarak en küçük değer onun için kondansatör değerlerini biraz yüksek seçmende fayda var özellikle 1. kademe olan 3 fazlı kondansatörü selamlar
 
arkadaşım ben sana yardımcı olmaya çalışaam ve olayınıda çözcem ama sen bana ilk önce akım tırafosu kaça kaç ve 1 den sonra bağladığın 2 3 4 5 6 7 8 9 kademelerdeki kondansatörlerin gücünü söylersen yardımcı olurum
 
1. Kademe seçimi için bağlantı ayarı yoktur. Sürekli RST olarak seçilmelidir.3 fazlı bağlan tı yapılması zorunludur.


eger 10. program seçili ise kondansatör güçleri her bir kademe için ayrı ayrı seçile bilir fakat 10. program dışında farklı bir program seçilmişse sadece 1. kademedeki kondansatörlerin gücü (C-01) manuel olarak girilebilir. diğer kademedeki güçleri seçilen programa göre 3 fazlı olarak hesaplanır.


http://http://www.entes.com.tr/pdf/RG3_12CS_SMD_tr.pdf


Entes RG3-12C ve CS serisi cihazları en iyi Reaktif güç kontrol rölesidir bence..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
rölede 10. kademe ayarına getirip 1. kondansatörüde RST bağlyacaksın ondan sonra set up yapacaksın olmazsa kondasatörlerinde veya bağlantıda hata vardır.yok hepsi doğru diyorsan röle arızalıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,581
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst