Entes enerji analizörleri

elector

Üye
Katılım
18 Ara 2008
Mesajlar
50
Puanları
1
Yaş
43
Arkadaşlar Entes firmasının enerji analizörlerini kullanan oldu mu? schneider ile karşılaştırınca yorumunuz nedir acaba, büyük tesisler için bir tarafta dünyaca bilinen firmalara ve modeller varken riske girmeye değer mi acaba
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
entes iyi bir marka ama kalite ve gerçek değer istiyorsanız schneider.
 
entess in risk olduğunu düşünmüyorum her iki markayı kullandık sorun yok fakat olmayacak değil her iki veya her markada olabilir karşılaşmadığımız durum değil mühim olan olduktan sonrası.ENTES yabana atılacak marka değil. Her şeyden önce ülkemizin değerlerine sahip çıkmamaz gerektiğini düşünüyorum ve kaliteli yerli ürünleri sonuna kadar destekliyorum.
 
Entes kaliteli bir marka ve yaygınlaşıyor kullandıgım tüm enerji analizörleri ve röleler entez 15 aralık katalogu eline geçerse bak mükemmel ürünler ve gelişmiş özellikler var ben şimdi yeni çıkan zaman rölesinden aldım 20 adet tüm zaman saati olan noktaları onla degiştirdim sadece kordinat giriyorsun gün dogumunda ışılkar sönüyo gün batımında yanıyo bütün işlemi kendi hallediyor iki adet kontak çıkışı var geniş bir programa sahip ürün çok hoşuma gitti
 
Merhaba, analizörleri gerekli olan uluslararası standartlara uygun olarak üretiliyor o açıdan sorun olacağını sanmıyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,038
Kullanıcılar
449,808
Son üye
YunusKibar

Yeni konular

Geri
Üst