Enjeksiyon makinesi motoruna sürücü bağlama

çıraközgür

Katılımcı Üye
Katılım
6 May 2014
Mesajlar
628
Puanları
56
Konum
Kırıkkale
merhaba arkadaşlar, enjeksiyon makinesi motoruna sürücü bağladıktan sonra çalışma mantığı neye göre belirleniyor?
pompa üstünde oransal valflar var onları plc + 0-10 kart vasıtasıyla çalıştırıyorum, aynı şekilde motorun sürücüsünü de plc ile çalıştıracağım. burdaki çalışma mantığı motora yük istemediğimde yani boştayken motorun hızını minimuma düşürüp ihtiyaç halinde olacağı zamandan 5-10 saniye önce tekrar maximum hıza getirmek midir?
daha önce deneyimi olan arkadaşlar var mı?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Bizler bu tür revizyonları alüminyum ekstrüzyon üretim hatlarında yapıyoruz, ve önem verdiğimiz en önemli kriterler pompa ve motor seçimi, sincap kafesli asenkron motorların özellikle yük altında kalkış yapması zaman alıyor ve proses gereği düşük devirlerde çalışmanız gerektiğinde istediğiniz tork'u elde edemiyorsunuz ve aynı zamanda motor düşük devirlerde çalışırken motor milindeki kendi pervanesi yetersiz kalıyor. Bunun için bizler Servo motor veya PM Motorlar tercih ediyoruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst