enjeksiyon Makinası basınç ayarı

bilsoy

Üye
Katılım
5 Tem 2007
Mesajlar
52
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Arkadaşlar,
Acil bir bilgiye ihtiyacım var.bilgisi olan arkadaşlarla görüşmek isterim.Problemim şu;
Makinanın mal basması yavaş bu yüzden hammadde yanacak düzeye geliyor.Basıncı mı yetersiz bilemiyorum eğer öyleyse nerden ayarlarım .bu makina elktronik kart kontrollüdür.P ve Q oransal valleri ile ayar gerekirmi?İlgilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Ekte makina ilgili resimler vardır.İnşallah yardımcı olur
 

Ekli dosyalar

  • makina resimleri.rar
    2.3 MB · Görüntüleme: 153
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Konum değil fakat yardımcı olmak için yazıyorum. Daha önce normal olan bir hızda düşme olduğunu belirtiyorsun. İtmeyi sağlayan silindir basınçlarından şüphelenmelisin. Bu bir silindir üzerinde kaçak olabilir, veya besleme hortumlarında olabilir, sistem yağı azalmış veya yağ kirliliğinden tıkanma olabilir. Bu basınç düşmesini araştır derim. Herşey normal ise bu kısımları süren neresi ise önce oralara bakmalısın. Kolay gelsin.
 
ilgin için teşekkür ederim .kontrol edeceğim
 
sayın bilsoy.makinan resimlerinden anladığım kadarı ile plastik enjeksion makinası.kart ayarlarını değiştirmeden önce makina ayarlarına bak derim.karşı basınç ayarlarını kontrol et.hammaddeni kontrol et.ısılarda enjeksion için önemli bir faktör.saygılar.
 
merhaba sayın balba,

öncelikle ilgin için teşekkür ederim .ben makinanın yagını kontrol ettirdim yeni koyduk dediler banada gösterdiler ve temiz görünüyor ayrıca hidrolik hattını bi kontrol edin dedim ama bilmiyorum ne yaptılar.ısıları söylemissin bu makinada moblen basılıyor ve arka ısı 160-190 arası ayarlanıyor yeterli diye düşünülüyor.Bu işi bilen arkadaşlardan bazıları hidromotor dan dediler unu durumunu öğrendik yaklaşık bir yıl önce değişmiş.
görüşmek dileği ile Teşekkürler.
 
yağ basıncan kaynaklanma ihtimali yüksek 2000 yılında stajerken böyle bir sorunla karşılaştık ilk önce yağı basan motorun ve diğer aparatların sağlamlığından emin olmalısın daha önce aynı ayarlar ile iyi çalışıyomuydu yoksa yenibir üründemi yavaş kaldı
 
Basınç sensörü kullanarak bu ayarı yapabilirisin .Oransal başınç sensörü işini görücektir.
5 ila 7 bar arasında ayarlama yaparsan bu basınç altına yada üstüne çıkınca sistem uyarı vericektir.böylece hatalı ürün çıkışını minumize edebilirsin.
 
anladığım kadarıyla makineniz daha önce normal çalışırken basınç kaybı oluşmuş ocak grubu çıkışındaki roket takımının bileziğini kontrol etmenizi tavsiye ederim bilezikte çatlak olabilir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,469
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst