enh profil cıkarma hakkında yardım

enorma

Üye
Katılım
22 Şub 2007
Mesajlar
47
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Arkadaslar;

başlıktanda gördüğünüz üzere benim sorunum enh profili çıkarma ve çizme konusunda pek bilgiye sahip olmamam. forumda da arattım ama bulamadım Konu hakkında bilgisi olan varsa ve nasıl yapmam gerektğini anlatırsa cok sevirinirm

Not: 3 bölgenin şablonları mevcut ama o kadar onları nasıl kullanacagımı bilmiyorum:(
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
profili harita mühendisi çıkarır.
arazi çalışması yapmak lazım.
 
sayın enorma,sayın ademcelik'in dediği gibi önce harita mühendisinin arazi çalışması yapması gerekir.Hattın güzergahına göre açı yapan yerleri,toprak eğrisini,yani hat profilini harita mühendisi çıkarır.Bu hat profili üzerinde iki direk arasına o bölgenin şablonunu vurarak direk boylarını(şablondaki toprak eğrisi hat profilindeki toprak eğrisine değmemeli) açılara görede direk tiplerini belirlersin.Direklerin tek taraflı açıklığına görede travers tipleri belirlenir.İller bankasının tip projelerinde gerekli dökümanları bulabilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst