enerji faturaları geçen yıla oranla neden fazla geliyor.

Katılım
25 Eyl 2012
Mesajlar
63
Puanları
1
enerji faturaları geçen yıla oranla neden fazla geliyor. 2011 in temmuz ayı ile 2012 temmuz ayı dönemi aynı kw harcamasına rağmen neden elektrik faturası 2-3 hatta 4 katı fazla geliyor. belirtmek isterim ki bu faturalarda herhangi bir cezai bir durum yok mantıklı açıklaması olan arkadaşlar var mı? ilçe geneli bütün faturalar aynı durumda.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
O günden bugüne,5 defa fiyat ayarlaması ! yapıldığı için.
 
EPDK ve TEDAŞ sayfalarından,fiyatları bulabilirsiniz.Enflasyonun düştüğüne mi inanmıyorsunuz !Artan sadece birim fiyatlar değil,ek uygulamalar da (kayıp/kaçak,vs.vs ) arttı.
 

Ekli dosyalar

  • Tedaş 2011 Temmuz.rar
    19.8 KB · Görüntüleme: 8
  • Tedaş 2012 Temmuz.rar
    20.9 KB · Görüntüleme: 6
yani şunu demek istiyorsunuz, geçen yıla oranla bu yıl 4 KATI FAZLA ÜCRET ALMALARI NORMAL Mİ DİYOR SUN? elektrik faturaları 4 kat arttıda bizim mi haberimiz yok.
 
Vatandaş bizim gibi kaz olunca devlet de yoluyor işte. zam, ayarlama, güncelleme gibi isimler altında sürekli yolunuyoruz, Fatura enerji faturası değil ki vergi faturası.. Faturaların Yüzde ellisi enerji ile ilgili gerisi vergi kesinti vs..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,960
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst