Enerji Analizörü hakkında bilgi

thsn

Üye
Katılım
29 Eyl 2006
Mesajlar
115
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar çalışmakta olduğum fabrikada enerji analizörü yardımı ile bir sistem geliştirmek istiyoruz sistemimizde trafonun girişinde ve çıkışında ki akımlar ve gerilimler okunup gerekli güç hesaplamalarının yapılabileceği bir enerji analizörüne ihtiyaç vardır. Bu enerji analizörü s7 200 plc ye bağlanıp, delta hmi ile bu enerji analizörünün kayıtları incelenmek istenmektedir. Yanlız bu enerji analizöründe ki değerleri plc ye nasıl aktarabilirim acaba her değerin kayıt edildiği bir hafıza alanı mı var bu analizörün içinde ve s7 200 ile kolayca haberleştirebileceğim bi analizör tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
plc ye hiç gerek duymadan herhangi bir analizör modbus rs485 rtu haberleşmesiyle movicon Scada nın modbus protokolünü kullanarak bu işlemi gercekletirebilirsisiniz.
 
Epkom.com.tr

hub uzerınden bılgısayarına kurdugun program ıle ıstedıgın ıstatıklerı alabılıyorsun on numara sıstem
 
ENTES MPR-63 Marka ve model enerji analizörünğ alarak ölçmek istediğin noktaya montajını yapabilirsin.Sonrasında internet aracılığıyla ENTBUS(ENTESin Kendi Sitesi) kayıt olup belirli bir ücret karşılığında geçmişe dönük bütün verileri kayıt altına alabilir ve anlık veri çekimi yapabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst