Enda ile Emko Sıcaklık Proses Kontrol Cihazları

Her iki markayı da 50 den fazla uygulamada kullandım. Emko fiyat ve malzeme kalitesi biraz daha iyi diye düşünüyorum.Forumdaki bu konuya olan cevabım, takdir yine de sizlerin fakat size bir alternetif sunmak istiyorum. 4 farklı uygulamada kullandık.hepside tıkır tıkır sorunsuz çalışıyor.Tense Elektronik test edip alternatif ürün oluşturmak isteyenlere tavsiye ederim.
 
emkonun bir kac modelini kullandım esm 9950 cıhazı ılave modullerı kontak sayıları fıyatı yazılımı kusursuz özellikle kontakların sayıları kendı ıcıne ılave edıllen modullerı harıcı role ve ılave yer sıkıntısını cozuyor beklentılerınızı fazlası ıle karsılıcagı kesın
 
Ben de endayı tavsiye ederim

- - - Updated - - -

Ama yine en doğrusu kendi değerlendirmeni kendin yapıp karar vermen olacaktır
 
enda diyorum ben de. emko kasa (koruma gövdesi) olarak güven vermiyor. pano üzeri montaj tırnakları çabuk kırılıyor.
 
Enda kullanıyoruz, takıldığın bir durum olduğunda şirketi arayıp detaylı teknik destek alabiliyorsun. Emkoyu hiç kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum..
 
Emko teknik destek olarak sürekli satış personeli hizmet vermekte, ayrıca hafta sonu 7/24 cep telefonlarını arayabiliyorsunuz. Kasa ve sıkma parçaları olarak özel bir abs malzeme kullanarak çok daha iyi bir kalite ile ürün sunuyor.
 
Enda kullan kullanacagın alanı yazarsan çok çok daha uygun fiyatlarda güzel cihaz önerebilirim benim kullandıklarım var
 
İki firmada Türkiye'de kendilerini kanıtlamış firmalar. Hem yeterli teknik destek alabilmek, hem de yerli üretimi desteklemek için yerli ürünleri tercih edelim. Bunun dışında, yurt dışına yollayacağınız makinalar üzerinde kullanacağınız cihazlarda, yurtdışı ürün kalite belgelerini ve yurt dışı satış ağlarını inceleyerek karar vermek gerekiyor.
 
eninde sonunda enda... tüm cihazlarıyla ilgili teknik destek alabilirsiniz. ben gayet memnunum
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,129
Mesajlar
915,277
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst