Enda HMI Paneller

Malikenes ustam tesekkur ederim lienar fonksiyonunu anladim.laderde bu degerleri aldiktan sonra en dogru derece ve nem degerine nasil ulasabilirim hangi islemleri yapmam gerekir
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Skalanin ne oldugunu transmitterin kilavuzundan ogrenebilirsin ancak.
 
Skaladan kastin cihaz uzerindekimi
 

Ekli dosyalar

  • 1506717860607.jpeg
    1506717860607.jpeg
    308.6 KB · Görüntüleme: 15
Transmitterin 4-20mA i hangi degerler icin urettigi. 4mA e karsilik gelen deger minimum, 20mA e karsilik gelen deger maksimumdur.
 
S.a usta gxm 40u en kolay nasil kullanabilirim daha dogrusu ch set degeri falan atanmis MI lara bunlari nasil kullanirim
 
Bunlar icin GMT yi ara. Uzak baglanti ile gorsel olarak anlatsinlar sana.

Bir de bu sorulari ayri basliklar altinda sor ki baskalari da faydalansin. Bunlarin enda hmi panellerle bi alakasi yok mesela. Ama o baslik altinda yaziyorsun.
 
Merhaba, rs-485 çıkışlı bir cihazı direk hmi panele baglamak mümkünmü? Yoksa 2sinin arasında bi blok falan olmalı? Enda ürünlerini gmt plc ile yapdım, ama direk baglamak oluyormu bilmiyorum.
 
GMTCNT HMI lar RS485 ModBus RTU ve RS485 Modbus ASCII protokolleri ile haberlesen her cihazla haberlesir. Ilave bir urune ihtiyac yoktur.
 
Herkese iyi forumlar. Az önce yanlışlıkla PLC bölümünden sordum. HMI bölümünden sorsam daha iyi mi olur?

Ben GMT 196t plc ve GOP43-043AT hmi ile bir taslak program yapmaya çalışıyorum.
PLC tarafında Acil stop, sens-1, sens2 gibi yerlerden gelen bilgilere göre bir alarm listesi oluşturmak ve alarm esnasında bunu sayfayı ekrana yansıtmak istiyorum. yani acile basılınca ACİL BASILI sayfası ekrana gelecek, SENSÖR-1 görmüyor sayfası ekrana gelecek gibi bir iş yaptırmak istiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,492
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst