Enda eop41-070ete hmı baglanma

Katılım
31 Ara 2018
Mesajlar
161
Puanları
1
Yaş
28
İYİ GUNLER ARKADAŞLAR , ENDA EOP41-070ETE HMIDAN BACKUP ALMAM LAZIM AMA HANGİ PROGRAMLA ALABİLİRİM YADA NASIL BİR KABLO KULANMALIYIM BİLMİYORUM, HMI EKRANDA DÜZENLEMELER YAPMAM LAZIM ,SİSTEMDEKİ PLC S7*1214 DC DC RLY, BU EKRAN BACKUP ALMA KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLCEK ARKAŞLAR LAZIM...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Bu ürünler GMTCNT markası ile satılıyor artık. GMT' nin sitesinden indirebileceğin HMI Editör 2.0 versiyonu ( http://gmtcontrol.com/dosyalar/yazilimlar/GOP-HMI-v-2-0.exe ) ile programı geri çekebilir ve yükleme yapabilirsin. Tabi şifrelenmemiş ise.
Yazıcılarda da kullanılan standart USB kablosuna ihtiyacın olur.
acaba program ücretsizmi fabrikadan çekçem için lisansız ürün kullanmamam lazım. Birde bu paneller için döküman nerden bulurum ?
 
Son düzenleme:
Ücretsiz. Programla birlikte help dosyası da iniyor. Dokümandan kastın budur sanırım.
 
benimki enda ama sıkıntı olmaz mı bu programda ?

verdiğiniz linki indirdim ama enda.eop yazana tıkladığımda path of macro compiler setting failed hatası veriyor onu carpıdan kapatınca acıyor ekranı ama normal mi ?
Normaldir.
 
4C398DE3-0B94-4070-B0A9-748062CF43C4.jpeg
Arkadaşlar yazıcının kablosuyla USB slave yazan yere taktım USB portu seçip upload user data dediğimde open USB handel fail hatası veriyor serial portu seçtiğimde yükleme dosya yeri seçtiriyor yükle dediğimde communication Timeout diyor
 
USB driver yüklemesi yapmalısın.
Aygıt yöneticisinden dosyadan güncelleyip yol olarak program klasörü altındaki driver klasörünü göstermen yeterli.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,943
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst