enda e300 sürücü elekrik gidip gelmesinde çalışma ve jeneratörle çalışma parametreler

bakımcıı

Uzman Üye
Katılım
2 Kas 2007
Mesajlar
2,247
Puanları
206
ustam öncelikle s.a.
elimde pompa motorunu süren enda e300 sürücü mevcut.motor sürekli çalışması gerekiyor .elektrik gidip gelmelerinde yada jenaratör devreye girip çıktığında sürücü bu durumlardan etkilenip arızaya girmeden devreye girmesini ve çalışmasını istiyorum hangi parametreleri değiştirmem konusunda yardımcı olurmusunuz.​
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik gidip tekrar gelirse invertör yaniden otomatik olarak çalışmaya başlarlar. Ancak ani elektrik gidip gelmeleri cihaz tarafından normal karşılanmaz. Şebekenin sorunlu olduğuna delalet eder. Bu duruma belirli sayıda izin verir ancak sonrasında yine hata verir.
 
sürücü panelinden start stop yaptırıyoruz. bu durumda starta iken elektrik kesilip jeneratör çalışması durumunda kendiliğinden starta geçmesi için hangi parametrelere ne değer vermeliyim.yada harici bir bağlantımı yapmalıyız.
 
e200 lerde söyle bir özellik var giriş dalgalanmalarından etkilenmeden çıkısı sabit tutar yani bir nevi voltaj regülatörü gibi davranır voltaj hep sabittir e300 de de olası muhtemel
 
Panelden start stop yapildiginda elektrik gidip gelirse invertoru kendiliginden calistiracak bir parametre yoktur. Elektrik gidip geldiginde invertorun calimaya devam etmesi icin harici start kullanilmalidir.

NexusHD2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst