enda e100 invertör

hkn_blt

Üye
Katılım
31 Ağu 2009
Mesajlar
1,160
Puanları
31
arkadaşlar elimde bu invertör var ve makinaya takıcam makinanın kendi motor sürücüsü vardı elektronik kartla yapılmış onun yerine bunu takıcam şimdi sormak istediğim invertörün sadece motoru sürmesını ıstıyorum hız ayarı frekans ayarı falan yapmak işstemiyorum bunun için l1 l2 uçlarına 220v u v w uçlarına motoru baglasam yeterli olur mu _?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
birde start vermek için giriş sinyalı vermen gerekecek.
 
start butonunu bagladığımda ve gerekli ayarları yaptımda çalışmıyor.
 
Sürücünün çalışması için gereken şartları bilmeniz gerekir.Makinanın projesine bakarak,sürücü makinadan gelen analog sinyalle mi çalışıyor.Eğer analog sinyal ile çalışıyorsa buton bağlamınız çözüm olmaz.
 
şöyle anlatayım şimdi bu hazır makina dolgu makinası kendi sürücüsü vardı arızalandı onun yerine bunu takıyorum ben normalde panelinde start butonu var sistemin onu sürücüye baglıyorum sistem çalışmıyor ama start butonunu baglamayınca çalışıyor bu benim işime gelmiyor ama sürekli çalışıyor motor ozaman
 
tmm sorunu hallettim artık enda e100 invertör konusunda herkeze yardımcı olabilirim :)
 
hocam enda e100(1.5kw) sürücü toprak hattı bağlamazsak sıkıntı olurmu toprak hattı yokta.kesin Yangın çıkarmı?
 
Son düzenleme:
toprak hattı olmazsa elbette çalışır. Toprak hattı sistemde bir kaçak olursa bu kaçak toprağa ulaşsın diye kullanılır. Kaçak olduğunda toprak hattı yok ise çarpılmalara neden olabilir. Çalışmaya etkisi yoktur.
 
Herhangi bir sorunda elektrik sinyali gövdeye ulaşırsa ve gövde de toprağa bağlı değil ise yanma olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,237
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst