END. OTOMASYON TEKN. KURSU-İZMİR

muzok99

Üye
Katılım
19 Haz 2009
Mesajlar
8
Puanları
1
DEĞERLİ KK İZLEYENLERİ.
İŞKUR ve İZMİR KARABAĞLAR ATATÜRK TEKNİK VE EML. ELEKTRİK ELEKTRONİK ALANI Proje ortaklığıyla Okulumuzda 480 saatlik, haftada 6 gün, hafta içi 14.30- 19.00, hafta sonu 9.00- 15.00 arasında " ORTOPEDİK ENGELLİLERE" yönelik " END. OTOMASYON TEKNİKLERİ" kursu düzenlenecektir. Kursiyerden hiç bir talep olmayacaktır. Kurs ücretsiz olup; her kurs günü için kursiyere 15 TL cep harçlığı verilecektir.
6 KASIM 2009 tarihinde saat 14 te İşkur İzmir İl Müdürlüğünde ( Çankaya) kursiyer seçmeleri yapılacaktır. Toplam 8 kursiyer alınacaktır.
16 yaşından gün almış olmak, işkura kayıtlı olmak, işsiz olmak, kursa devam etmek şartlardandır.
ELK. ELKTRO ÖLÇME
ELK. ELKTRO ESASLARI
ELK MAKİNELERİ KUM TEKN.
HİDROLİK PNÖMATİK SİST.
PLC
:rolleyes:başlıca konulardır.
Muzaffer Karakale
[email protected]
0 505 636 92 93
 
Girişimleriniz çok olumlu öncelikle sizleri kutlamak isterim.
Eğitimin ,bilginin ön planda oldugu şu dönemde ,engelli vatandaşlarımızında reabilitesi açısından da çok olumlu .

Benim bir önerim var !
Hazır bu düzen, program hayata geçiriliyor, gerçekten sundugunuz bilgilere ihtiyacı olan ( bu yola baş koymuş ) eğitim noktalarından çeşitli yetersizlikler bahane edilerek geri çevrilen, bilgiye aç ekmegini bu daldan çıkarmaya çalışan gençlere veya kendilerini geliştirmek isteyen ama egitim süreçlerinde bu katogoride (dallarda )sınıflandırma yapılmadıgından kulaktan dolma kendi çabalarıyla bir şeyler yapmak isteyen vatandaşlarıda illa setifikalandırarak veya 3-5 tl harçlık vererek değil ,gönüllü izleyiçi katagorisinde kendilerini geliştirmelerine olanak sağlanırsa ulaşmak istediginiz amaçlarıda aşıp ülkemizin ÇOK BÜYÜK İHTİYACI OLAN KALEFİYE ELEMAN ihtiyacını karşılamakla hem çok kıymetli olan zamanı kazandırmış hemde diger çok programlı eğitimlere emsal ve öncü olma şansınız var.umarım yetki ve sorumluluklarınız bu öneriyi uygulamanıza olanak verebilir
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst