En uygun fiyata ısı kontrol cihazı nereden alabilirim?

Analyzer

Üye
Katılım
15 May 2007
Mesajlar
192
Puanları
1
Selam,

Elimdeki 8 bölgeli plastik ekstrüzyon makineleri için en uygun fiyattan ısı kontrol cihazları almam gerekiyor. Isı probu K tipi termokupl. Adres ve kabaca fiyat bilgisi rica ediyorum.

Analyzer
 
enda, emko, opkon. yerli firmalar.

hayırlı çalışmalar diliyorum.
 
makinenin silindir bölgelerinde fanlı soğutma varsa bunun için en uygunu ordel AC 441 serisi termostat kullanman gerekir biraz pahalıdır.AMA bana sorarsan 15 yıllı pvc ve polietilen ektruderleriyle uğraşan biri olarak ordel benim gözümde omrondan daha kalitelidir.Kafa bölgelerine de gemo marka termosta kulıan işini görür.Ordel fiyatı yaklaşık 150 ile 200 tl arası gemoda 60 ila 90 lira arsı değişir.ikisinin arası arasan DELTA VE AUTONİCS TERMOSTLARDA iyidir
 
Arkadaşım Isı kontrol cihazınla ilgili sana yardımcı olabilirim özelden mesaj at.
 
*************** bu adresden bana ulaşa bilirsin hala aradıgın ısı kontrol cihazına ihtiyacın var ise
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhabalar,tecrübenize dayanarak bir sorum var;
plastik ekstrüderlerin silindir reziztanslarında yalıtım kullanıyormunuz? yalıtım varsa fan soğutma ne kadar fark ediyor?
 
Emko Ürünleri Şuanda sektör'de Tüm markalar arasında hem kalite olarak hemde fiyat olarak en avantajlılar arasındadır. PID konusunda kendini bir üst seviyeye taşımıştır. ESM-xx20 serisi ve diğer serilerine yeni pıd algoritmaları eklemiştir. Yerli markalar arasında fiyat karşılaştırması yapın emko ürünlerinin diğer markalara göre % 50 daha uygun olduğunu göreceksiniz. İyi Çalışmalar.
 
en ucuzmudur bilememem ama emko esm4420 cihazı fiyat performans olarak en iyi seçim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst