En Ucuz İnternet Hangisi?

TTnet e her ay 49 lira + telefon parası vermekten bıktım. Smile adsl olayını öğrenmem iyi oldu:)
 
telefonsuz internet diye bir şey yok aslında. yalın internet adı altında telefon bağlatmadan internet almayı mümkün kıldılar aslında ama telefona vereceğin sabit ücrete denk bir fiyatı yalın internetten faydalanma parası olarak karşımıza çıkardılar. her iki durumda da aynı parayı ödeyeceğin için sen evde telefon/telefon hattı olsun mu olmasın mı onu seçiyorsun. gerisi teferruat :)
 
Artık Türkiye'de ucuz internet diye bir şey kalmadı. Çünkü TTnet türktelekom ile yaptığı anlaşmada bütün kullanıcıları bitirdi. Hangisi iyi internet tanımı var artık oda açık ara Türk telekom TTNET çünkü altyapı onun.
İnternetin tarihçesini incelersek gezegendeki en pahalı interneti biz TÜRKler'in kullandığı apaçık ortadadır.
Sene 2000'ler CİA suçluların bütünbilgilerini doldurmak içn kullandığı ağaltyapısı Türkiye'ye ve bizim eve geliyor.
İlk Bilgisayarım:
1. İnternet donanım olmazsa olmaz 56K modemler.İnternet Servis sağlayıcım Koch Net ama bana esas giydiren TÜRKTELEKOM.
2.Bilgisayarımın yanında 3 ay sınırsız internet o zamanların meşhur yalanları, İnternet sınırsız olsa nolcak. Benim karşıya servere gönderdiğim bilgi 1GB bana gelen 56Kbit sn.
3.Bilgisayarın internete bağlanması 5dk dan fazla ve bağlanırken öyle bir ses çıkıyorki masanın arkasında birini gırtaklıyorlar khaahkkk khhuuuuhhk khhıııııhhkkk. Ding bağlantınız kuruldu 15 sn sonra bing bağlantı koptu tekrar daha internet explorerı bile açamadım.
4.Eve bir fatura geliyor khooolll gibi hemde ne khoooolll internetten çıkma diyen babam internet kablosunu kendi eliyle kopardı. Çünkü babamın bu kadar lüks bir yaşamı yoktu.
5. O zamanlar zaten internette bir şey yoktu aksham gastesi felan okurken oldu bunlar zaten herkesin sayfası wordpadden çıkma java flash hak getire.
6. Eve gelen fatura 70-90 arası ekonomik durum evde soba yakıp kestane pişiriyoruz.
İkinci Bilgisayarım. Elime biraz para geçti. hemen o dönem için orta yollu bir bilgisayar elde ettim Gelelim internete:
1. Türk telekom'a gittim.Eve internette dedim şöle bakıp bi kahkaha patlattılar.''Lan sen neyine güvenip geliyosun.Reşit meşit değilsin 18'lik gibi durmuyon bozma kafamı sen git VELİİİĞĞİİN gelsin.
2.Babama üç akşam yalvardım. İkna çabaarı fayda vermiş olacak ki ertesi gün TürkTelekom bayisindeyim.Bu sefer onlara ben güldüm. Al bak sana SipONsoRum Canım BABAM (Söğüşleyeceğiniz ADAM).
3.Babamı kıskaca aldılar adam bi konuşmaya başladı PAra dedi konulması bitti Para dedi babamdam -Bi Ters Bakış- Aman Allahım imza mı o YAŞASIN ADSL bizim evde ertesi gün iki mavi ceketli ajan evde Telefon kutusunu iki kurcalama telefon/data oldu hazır. Tıh internet jet gibi desemde inanama o zamanlar 256Kb miydi 512miydi öle bişey 1024'ü kesti gözüm baktım Abooovv ben bu parayla eve internettt kafe kurarım 6 ayda zaten o günlerde internet kafelerde Win 98 ; Masaüstler Klavye 5 öyle bi dönem.
4. Evde internet keyfi o zamanlar şimdiki gibi değilll. Biz internet tüketicilerini duvara toslatan ADİL KULLANIM KOTASI denen bi şey yok. Zaten o zamanlar torrentte yok. Ne gerek var Win98; Masaüstü İkon klavye 5.
5.Eve gelen Faturalar makül fiyatta ama interneti evde tutmak mümkün değil. Çünkü ikide bir gidip geliyo yakalayana aşk olsun.
6.İnternet faturaları çekilmez oluyor Siponsorumun gücü tükeniyor ve benim internet pat Gitti Neden Türk telekom insafsız anam o zamanlar Hem telefon hattı bağlatacaksın hemde TTnete İnternet parası ödeyeceksin. EEE benim telefonluk bi işim yok. TTnetciler eee evine nasıl bağlıyacaz interneti git TürkTelekom düdüklesin sonra bize gel bide Biz DÜDÜKLEYELİM.
7.Siponsor ''HAYIR'' ceabı verince eve yakın en yakın internet bağlantı noktası o zamanlar wifi modem mi var modemler ultra güvenlik birinin modemine girmek ne mümkün kablo atıcan illa ki eve öyle olacak.
8.Baktım ADRES üst kat Ünifercity of Students adamlara bi kablo ADSL yine bizim evde ee eskisi gibi değil artık FLASHGET icat olmuş internette Korsancılık almış başını gitmiş MP3'ler kablolardan eve giriyor.
9.Fekat şu var benim lnternet bana keyf uyguluyor bi gidiyo bi geliyo. BEnde ne zaman gitse hemen pcye FORMT Firüs girmiştir. Günde 10 format pc artık word dosyalarını bile unutuyo 2 gün sonra Dank etti. Meğer bizim üniversiteliler evden çıkarken modemin fişini çek. BEn aşağıda yardır.
10. Sonradan anladım ki Meğer benim internet ''TTNET EHLİ-KEYİF'' olmuş o fişi çekiyo pat ineternet gidiyo anacım bunlarda yatarken fişi çekiyo tatile gidiyo fişi çekiyo internet FULL hızlı SÖZDE.

YILLAR SONRA TTNET GÖZ BOYAYINCA:
1. Artık TTNET 'e açılan davadırfalandır filandır derken GÖZ zaten mavi birde sürme çek alsana UCUZ İNTERNET. Hani ben başında yazmıdımya TÜRKTELEKOM'A GİT TELEFON HATTI AÇTIR ORDAN TTNET'E GİT internet sservis sağlayıcını ayarla BUNLAR KALKTI. TÜRKTELEKOM DEDİKİ Ulan TEKEL benim zaten İKİSİNİN ADIDA TÜRKLE bbaşlıyo milleti oyalayıp kağıt israfına ne gerek var ben bunlaru çaktırmadan TV kampanyalarındaki gibi alttan geçen küçük yazılardaki gibi yapiim interneti veriim telefon hattı parasını yalan dolanla ittirim böylelikle kimse davada açamaz.
2. İnterneti AL. Aldınmı Şimdi Hat PArası öde bakimm (Türk telekomun adı bile geçmiyo Hepsi TTNET) Hat Parasını ödedin mi şimdidi 12 aya böldüğüm bağlantı parası olarak sana ittirdiğim parayı öde bitti mi şimdide gel kota aşım ücretini öde hoppala fatura yine KHOLLLL gibi.,
SONUÇ:
Geçenlerde baktım SINIRSIZ ADİL KULLANIM KOTASI olmayan internet 130 TL İşte bu en ucuz internet al KARDEŞ DOYA DOYA GİR. ODA EVin bahçesinden FİBER GEÇİYORSA.Yoksa ADİL KULLANIM KOYTASI SENLE OLSUN.
Artık yeni DAva konusu biri bana açıklasın Nedir bu ADİL KULLANIM KOTASI neden 50 milyon kişi ile aynı kota içerisindeyim neden mi çünkü az para verdimde ondan. Neyin adaleti bu 50 GB 'ı geçtikte birinin hakkına tecavüz mü ettik sende indir gardaş açık bırak pcni akşama kadar indir.
50'ye geçene ne bu eziyet. BENCE BAHÇDE FİBER VARSA VER 130 benim gibi başkasının hakkını yeme 50'yi geçip.

''UCUZU BU FİBER TTNET 130 TL'E KOTASIZ OLAN''
Önemli Not:
1. Üniversiteye başladığımda 2 yıllık okuduk tabi her tatile gelişte internet açıp kapadım başvuru artık internete başvuru internettendi o kadar çok başvurdum ki TTNET bana yılın enayisi teşekkür belgesi ile bi de 4GB lik flash to disk gönder di AL bunu SHOKKK bilgisayarına dedi.
2. Üniversite bitti işe başladım. Koştum TTNET bayine hemen internet aldım o zamanlar ttnetin 1024 sınırsız interneti vardı. Kota falan yoktu. Gerçekten hiç bir sınır yoktu internet benim üzerimeydi bu kotalı internetler çıktı Dil kullanım noktalı TTNET her gün beni aradı Yeter Artık ACIKDA ben Güliiimmm lütfen kotalı internetimi kullan sana arda arda aylarca bedava kullandriiim. Ama ben yemedim tabi adamla konuşurken TTnet sayfasından verdiği internetleri karşılaştırdım hepsi kotalı kabul etmedim tabii 2 yıl süründürdüm herifleri hızım azdı ama mutluluğum paha biçilemez arkadaşlarımdan duyuyordum ah bu ayda kotayı aştım hızım düştü diye. Onlarda benden pek fazla hızlı internetleri yoktu.1024'ü ÇATIR ÇATIR kullandım melettim herifleri zaten oz amanlar internet şimdiki gibi bi sayfa açınca bi milyon reklam fırlamıyordu ekrana şimdilerde anasayfa kapanıyo artık reklam için.


''' UCUZ İNTTERNET İŞTE OOO 1024 KOTASIZ YAVAŞ AMA 15-20 GBLİK OYUNLAR İNDİRİYON 2 GÜNDE SIKINTI YOK YANEEE'''

Kıssadan Hisse: Ucuz internet devri kapandı Kardeş Pas parayı Al Malın İYİSİNİ DÖnemi artık.
Diğer servis sağlayıcılara gelince Merak etme Hepsi ayrı YALAN YEni ''Adil kullanım noktası var artık SIKMA CANININI NE ALIRSAN AL ZATEN PAHALI OLACAK''
 
En son mesaj 2011de yazılmış sen tutmuş bugün adama destan yazmışsın. Helal olsun :)
 
arastırmalarımda, en ucuz uydu net buldum.Yalın internet 5o gb akn 34 tl...
 
Eevet, taahhut ettınızmı dahıl imiş. Uydu nete sorun siteye bakınız.
 
Inceliyorum simdi. Kalite yonunden memnun musunuz uydu netten
 
Tv abonesi olaayanlar internet abonesi olamaz diyor. Yani yalin internet yok.
Tv ile birlikte internet fiyati gayet uygun. Zaten sana yalin almasan da guzel fiyat sagliyor.

Yalniz soyle bir sey var. Dekoder parasi aliyor.
O halde evinde zaten hali hazirda tv izleyen ve uy netin tv sine ihtiyac duymayan biri uydu tv arti internet alip dekoder almadan sadece modem alarak sorunu cozebilir mi. Buna izin veriyorlar mi. Zaten ucuz olsun istiyoruz. O zaman neden 70 kusur lira dekoder parasi verelim. Tv hatti ceksinler ama baglamasinlar istiyorum. Bilgisi olan var mi uygulama hakkinda
 
Sayın Üye Ginaz; Makalem hoşunuza gitti mi bunu yazamamın sebebi internetin TÜRKİYE'de nerden nereye geldiği biz insanlar hep gelişmek istiyoruz ama bilişim çağında olan çocuklar yeni yetişen genç nesile interneti iyi kullanmak ve onan bilgi edinme konusunda yardımcı olmalıyız. Mesela Almanya'nın çılgın fikrileri var ya biz Türkler'de bunları yapalım.18 Yaşını doldurmamış çocuğu olan bütün evlere kotasız internet getirelim bence olay budur.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst