En iyi Türk malı salt ürünleri

palo

Üye
Katılım
27 Mar 2007
Mesajlar
35
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar gunumuzde hep Siemens,legrant,Abb,Sneider kullanmak olmaz yerli malı salt ürünlerinde Türk firmalari kaliteli üretimleri varmıdır. hangi marka iyidir.Sigorta,kaçak akım sigortası,kontaktor,termik,zamanröleleri,kompak şalterler,kumanda butonları gibi ürünlerde hangi yerli markaları tercih edersiniz.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Selamlar,

Şalt malzemede Makel firmasının ürünlerini , kumanda butonları vs gibi ürünler için Emas ve Entes firmasının ürünlerini tercih ederim.
 
Ewet emas buton ve limit sivic ürünlerini kullandım çok kaliteli lakin kontaktor ve termik ve elektronik zaman rolesi motor koruma grubunu kullanmadım nasıldır bilemiyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst