En iyi sensör markası artık Türkiye'de!

arkadaşım marka yazmışın ama özelliklerini yazmamışın,mutlaka muadili vardır.pover otomasyonu ara hakan bey merkezi adana mutlaka yardımcı olur. adana pover yaz nette çıkar
 
Sensörlerin ne şekilde ve hangi çalışma şartlarında kullanıldığına bağlı bu.Ben kağıt sektöründe çalışıyorum.En iyi marka dediklerimiz bile bazen 6 ay dayanmıyorlar.
 
sonunda geldi
 
Reklam kokan hareketler bunlar. Bu Avrupalıların hiçbir teknoloji gerektirmeyen 4-5 USD maliyetli endüktif switchleri ( sensör bile demiyom ) kaliteli diye 50-100 USD ye gazladığı yetmedi mi arkadaşlar. Neyi bu kadar kaliteli bunun anlamadım.
 
sensörlerin grup liderleri vardır, kesin tanım konulamaz. fotoelektrik sensörlerde sick en iyi ürünlere sahip iken ifm indüktif, kapasitif ve akış-basınç sensörlerinde binlerce kaliteli ürüne sahiptir, balluf ve p&f de oldukça çeşitli kaliteli ürünlere sahptir. leuzze iyi bir markadır ama en iyisidir demek doğru olmaz.
 
Hicbir marka ile cozemedigim bir seffaf algilama isini Leuze ile cozmustum zamaninda. Cok kalite sensorleri var ve cok uzun omurlu saglam urunler. Tak ve unut...
 
otomasyoncu34 burayı reklam yapmak amaçlı kullandınız gibi geldi bana ama takdir yönetimin
 
Bütün bu söylenenleri okudum ve araştırma yapmadan yapılan yorumların reklamdan ve yanıltmadan başka bir şey olmadığını gözlemledim.

Avrupa'nın değil Dünya'nın en performanslı sensör firması KEYENCE dir. Bunu ben değil Forbes söylüyor;
Dünya'nın yeni teknoloji geliştiren 17. firması KEYENCE ve listede yukarıda bahsedilen ürün markalarının adı yer almıyor.

KEYENCE Named One of "World's Most Innovative Companies" by Forbes

İsteyen araştırabilir

Saygılarımla
 
Kesinlikle reklam kokan hareketler. Leuze kalite olarak rakiplerin bir değil birkaç gömlek altında. Fiyat olarak gerçek Alman markaları ile karşılaştırıp diğer markalara haksızlık etmeyin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,624
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst