En iyi sensör markası artık Türkiye'de!

Bütün bu söylenenleri okudum ve araştırma yapmadan yapılan yorumların reklamdan ve yanıltmadan başka bir şey olmadığını gözlemledim.

Avrupa'nın değil Dünya'nın en performanslı sensör firması KEYENCE dir. Bunu ben değil Forbes söylüyor;
Dünya'nın yeni teknoloji geliştiren 17. firması KEYENCE ve listede yukarıda bahsedilen ürün markalarının adı yer almıyor.

KEYENCE Named One of "World's Most Innovative Companies" by Forbes

İsteyen araştırabilir

Saygılarımla
Schneider a ait bütün ürünlere kefilim. :)
 
Leuze,SİCK gibi markalar uzakdoğuda Çin ve Endenozya da sensör üretip Türkiye de kendi markalarıyla satıyorlar Ekol lojistikte çalışırken 1 proje için ortalama 300-400 adet sensör alıyorduk.Sensopart sensörlerinin Türkiye distürübütörü Sanıl elektrik firmasının sahibi Yakup Bey bana dedi ki:Eğer SICK firması verdiği bu fiyatlarla size Almanya da üretilen modelini verirse ben sensör satıcısıyım benden alma SICK al ama size verdiği fiyatlarla Çin veya Endenozya da fason ürettirdiği ürünleri veriyor bu ürünlerin üretildiği markaların sensörleri Türkiye de 5-6 dolara satılıyor kendi markalarıyla biz yanlış hatırlamıyorsam 17-18 euro ya alıyorduk SICK den.
250 Adet kullandığım SICK ürünlerinden 50 tane kırılma ve başka hasarlardan dolayı çöpe attım.
Bir sensör alırken markanın yanında nerede üretildiğine de bakılmalı Almanya,Japonya bu konuda çok ileri Keyence sensörler de vardı tesislerimizde arıza yaptığını hatırlamıyorum bunlarında.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,150
Kullanıcılar
449,823
Son üye
bulday

Yeni konular

Geri
Üst