En iyi sensör markası artık Türkiye'de!

Katılım
24 Eyl 2008
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
39
Dünyanın en iyi optik sensör markası Leuze Türkiye'ye geldi. Herkese tavsiye ederim. Mutlaka Leuze ofisini arayın. Çok iyi fiyatlar veriyorlar üstelik.



Merkezi Almanya’da bulunan Leuze Electronic 1 Eylül 2008 tarihi itibariyle Türkiye’de şube açtı.

Optoelektronik mühendisliğinde yenilikçi teknolojisi ile dünya lideri olan Leuze Electronic, optoelektronik sensörler, otomatik tanımlama, görüntü işleme, veri transferi ve lazer mesafe ölçüm sistemleri ile birlikte iş ve makine güvenliği alanında da ışık bariyer ve perdeleri, lazer alan tarayıcılar gibi ürünleri de geliştiriyor ve üretiyor.

Leuze Electronic ürünleri standart uygulamalarda olduğu kadar özel müşteri projelerinde de başarısını kanıtlıyor.
Dünya üzerinde 16 şubesi ve 40 ’tan fazla temsilci firması ile Leuze Electronic; tüm müşterilerine yönelik lokal destek ve hizmet ağı kapasitesini geliştirerek kaliteli, hzılı ve en uygun maliyet ile çözümler sunmayı hedefliyor.
Leuze Electronic GmbH+Co. KG 1963 yılında Güney Almanya-Owen şehrinde ana merkezi bulunan Leuze Group’un bir parçası olarak kurulmuş ve Leuze Bielomatik ile birlikte toplam çalışan sayısı 1700’e ulaşmıştır.
 
Hakketten Türkiye için çok güzel bir haber, yeni trend zaten yabancı sensör üreticilerinin türkiyede ofis açmaları yönüde devam ediyor ve edeceğinede inanıyorum.müşteri için hem rekabet anlamında hemde ürün seçimi konusundaçok faydalı bir yaklaşım.


Dünyanın ilk ve en büyük sensör üreticisi SICK 2003 yılında Türkiyeye ofis açtı ve arkasında bir çok yabancı üretici Türkiye ye gelmeye başladı.SICK bu konuya öncelik eden bir firma oldu.ve önden SICK geldi peşindende bir çok marka gelmeye devam ediyor.Toplam çalışan sayısı 5200 olan, 26 şubesi ve 50 den fazla temsilcisi olan optikte dünya devi (rakamlarla kanıtlanmış) olan SICK firması 1946 yılında ALmanya da kurulmuş.Fiyat perforans oranıda oldukça iyi konumdadır.


Bir ürünün en iyi yada en kötü olduğunu söylemek bana göre tamamen kullanıcıya kalmış bir takdirdir.(asla kötü ürün yoktur, yanllış seçilmiş ürün vardır)Bunun içinde Türkiye de değil, dünyada bakmak lazım bu tip olaylara.Sonuçta bütün üreticiler sadece bize değil, tüm dünya ya üretim yapıyorlar.
 
doğru söylemişsin takdir kullanıcının tabi ama neden en büyük sick falan diyorsunki o zaman :) bırak kullanıcı takdir etsin.
 
Leuze sadece optik sensörmü yapıcak sick te endüktifdekapasitifde var daha dorusu diğer bütün sensör firmalarında var ama ben leuzede göremdim...bu nasıl dünyanın en iyi markası oluyo acaba?
 
en iyi derken dıs ortandan etkilenme kosullarından bahsedermisin
 
ArkadaŞlar en iyi demek çok yanlış bir tabir olur, birde neye gÖre eniyi, ve en ii diyorsak dediklerimizn arkasını bir şekilde desteklemek lazım.

en Çok satan dersİn, en bÜyÜk dersİn, ama en İyİ dİyemezsİn...
 
Kimsenin kalbi kırılmasın :) Tartışma yaratmak istemem o nedenle aşağıda yazacaklarım önemlidir.

En iyi derken LEUZE'nin bana göre en iyi olduğunu kastediyorum tabiki. Bir başkasına göre başka bir marka en iyi olabilir ki bu da forumda çeşitli konularda çeşitli markalar için zikrediliyor zaten.

LEUZE ürünlerinin kalitesini tartışmam bile, en kaliteli sensör markalarından biri ve bana göre de en iyisidir. O yüzden LEUZE'nin Türkiye'ye gelmesi ülkemiz adına çok büyük bir kazançtır. Bu durumdan faydalanalım diye böyle bir konu açtım. Yani konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok bence.
 
Leuze İnternet sayfasi Çok kÖtÜ bİrde tÜrkİyeye Özel bİr sayfalari yok bunu nasil kullanicaz bİz???herŞey İÇİn leuze fİrmasinimi aricaz?
 
duvar ' Alıntı:
en iyi derken dıs ortandan etkilenme kosullarından bahsedermisin

Evet LEUZE bu konuya en çok önem veren firmalardan. Ağır ortam koşullarında çalışabilmesi için geliştirdiği teknolojiler var mesela A2LS sistemi ile ortamdaki diğer ışık kaynaklarından etkilenmeyen tipleri var. Ya da tozlu kirli ortamlara daha dayanıklı olan tipleri var.

Zaten LEUZE'nin en sevdiğim yönü sürekli yeni teknolojiler üretmesi. Her zaman kendini yenileyen, sektöre öncülük yapan bir firma.
 
ya bana da hyde park diye bi markanın sensörü lazım ama türkiyede bulamadım bilen birileri varsa bana yardımcı olabilir mi ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,904
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst