En iyi Pic Derleme Programı??

Bence Picbasic en kolay ve yaygını. Ayrıca yaygın olması kalitesiz olması demek değildir. Amacına ulaştırıyorsa kalitelidir. Microcode Studio iyidir. Bu program sayesinde Ben çok ekmek yedim.

Profesyonel arkadaşlarımın neredeyse tamamı PIC kullanmayı bıraktı. Gelecek, ARM core kullanan MCU larda. Bu işi profesyonelce ve uzun süre yapmak istiyorsanız C ye geçin. Basic türevleri ile çok nadir, iyi ürün çıkaran gördüm. ETE iyi bir programcı, birde C ye geçse...
Bu arada PBP donanımsal kesme desteği vermeye başladı mı?
Stack kullanımı daha verimli hale gelmiş mi?
 
tabbi ki ccs c. cünkü yeni basladıysan anlaman için cok kolay ve zevkli program.
 
bence CCS C, C dili basic kadar kolay.
 
microişlemcilerin yada microcontroller ların ana programa dilleri assembly dir.en sağlıklı yazılımı onda yaparsınız.çok zor ve uğraştırıcı olmakla beraber öğrendikten sonra çok iyi birer yazılılmcı olursunuz.

bunun dışında ccs c , micro c gibi derleme programları da mevcuttur.zaten bu programlar sizin yazdığınız yazılımı asm diline çevirir.programlama konusunda hiç bir şey bilmiyorsanız ccs c tavsiye ederim kısa zamanda ilerleme kaydedebilirsiniz.

bide sunu ekleyeyim ; ccs c ,micro c vb.derleme programları karmaşık programlarda derlemede hata yapabiliyor ve sizin kodunuz ne kadar da kusursuz olsa da istediğiniz gibi çalışmayabiliyor.bu nedenle basit programlarda "C" tabanlı program kullanıp işin mantığını kavrayabilirsiniz ama karmaşık programlarda işkence gibi olsa da assemly kullanmanızda yarar var.
 
Çok iyi yazılımcı olmanın ölçünü nedir?
Bence yaptığın ürünü hızlıca geliştirebiliyorsan en iyi programcı sensin.
Bunun için ben flowcode vey parsic derim.
 
bana da ücretsiz pbp ve assembly derleyici gerek.yada bilgisayarcılar yüklüyormu bı bulamdım gıttı
yardımcı olursanız sevinirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst