EN İYİ DERLEME PROGRAMI

shadow1905

Üye
Katılım
30 Ara 2010
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar bildiğiniz en iyi derleme programı varmı sorunsuz.
 

KAZIMUGUR

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
14 Tem 2006
Mesajlar
3,485
Puanları
1,458
Yaş
67
Hem ucuz hem pratik
AK47 öneriyorum.
Google de bulabilirsin.

Beğenmezsen , öncelikle ne derleyeceğini, nasıl derleyeceğini , dilini , açıklaman gerekiyor.
Bende bir üst modeli AK200 var , haberin olsun.
 

tyildizak

Paylaşımcı üye
Katılım
17 Ağu 2007
Mesajlar
1,640
Puanları
119
Konum
İstanbul
Hem ucuz hem pratik
AK47 öneriyorum.
Google de bulabilirsin.

Beğenmezsen , öncelikle ne derleyeceğini, nasıl derleyeceğini , dilini , açıklaman gerekiyor.
Bende bir üst modeli AK200 var , haberin olsun.


:D


______________


Arkadaşlar bildiğiniz en iyi derleme programı varmı sorunsuz.

@shadow1905, dil nedir platform nedir belirtmemişsin, pc mi, mikroişlemci-mikrodenetleyici mi, ne için derleyici önerisi istiyorsun?
 

muaz89

Üye
Katılım
13 May 2007
Mesajlar
30
Puanları
1
eğer c++ ise bize Devc++ önerdiler gayet rahat çalışmak onunla lakin bazı kütüphaneleri çağırdığında hata veriyor sinir bozucu:)
 

KAZIMUGUR

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
14 Tem 2006
Mesajlar
3,485
Puanları
1,458
Yaş
67
Arada neşelenmek iyidir.
Arkadaş başka bir başlıkda microcode studio ile problemden bahsetmiş .
Muhtemelen pic programlama öğrenmeye çalışıyor.
Konu üzerinde biraz düşünüp toparlaması ve problemi daha iyi ifade ederken çözüme doğru sağlam adım atması açısından böyle bir cevap yazdım...
 
Konu Sah

shadow1905

Üye
Katılım
30 Ara 2010
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
39
Evet aslında problemi çözemeyince çaresiz kalıyosunuz ben sadece microsode studio programında yapmış olduğum orjinal bpb dosyası hata veriyo ben ilk defa microcode studio programı kullanıyorum programda yapılacak ayarları internetten inceleyerek yaptım fakat yine aynı.
 

Forum istatistikleri

Konular
122,175
Mesajlar
861,662
Kullanıcılar
438,652
Son üye
elifesma

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Üst