Emko esm 3711-c pasword kırma

wild_for

Üye
Katılım
9 Eyl 2009
Mesajlar
315
Puanları
31
İyi günler. Bir tanıdıkta bulunan soğutucu da Emko EMS3711-C kontrol cihazı var. Bu buzdolabı tam soğutma yapmayınca ısı ayarlarını değiştirmek için cihazın ayarlarına girmiş ve yanlışlıkla şifre koymuş. Kaç koyduğunu da bilmiyor. Kataloğunu tam inceleyemedim, ancak kabaca baktığımda şifreyi resetleme ile ilgili bir komut parametre bulamadım. Bu şifreyi nasıl kaldırabilirim? Giriş şifresi olarak "0" girince sadece girilen parametreleri görebiliyorum, değiştiremiyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Emko'da gelen maili buraya yazayım. Belki başkasına da lazım olabilir.

Merhaba,

EMKO ESM-3711-C kontrol cihazı için şifre istendiğinde '2111' girilerek program bölümüne erişim sağlayabilirsiniz. Ardından PAS bölümüne girerek şuanki şifrenizi görebilirsiniz ve '0' konumuna getirerek şifresiz kullanabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Şifre 3 haneli olduğundan '211' olarak girdim. Ve sorunu halletim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,836
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst