... insanlara yardım edilir, aklının bir kenarında olsun.Var 3v ve 12v ile çalışan var kasetli radyo motoruda var sakal makinesi motoruda hepsi dağınık hepsi bir yerde ne amaçla kullanacaksın belirlersen elinde olan mutlaka vardır
... insanlara yardım edilir, aklının bir kenarında olsun.Var 3v ve 12v ile çalışan var kasetli radyo motoruda var sakal makinesi motoruda hepsi dağınık hepsi bir yerde ne amaçla kullanacaksın belirlersen elinde olan mutlaka vardır
Gerçekten ihtiyacı varsa, neden gönderilmesin?adres aynı olunca içinde yaşayanda aynı oluyor değil mi? isim telefon yaz dedim cevap yok. hani artık ihtiyacı olanı da ... gönderdiklerim... insanlara kötü söz söylemek istemiyorum ama. yine de yapmam gerekenleri forum büyüklerim söylesin. benim ayarım yok.
Üstat sakin olun...bu kadar rastlantı olur mu?
eski nickiyle girsin yine istesin, isteydi yine gönderirdim. ama şimdi kendimi keriz gibi hissediyorum. içimden beddua ediyorum.
kusuruma bak ustam, ben bir insanım ve annemden çiğ süt emdim. filleri ve develeri çok severim.Üstat sakin olun...
Belki gerçekten ihtiyacı vardır.
En azından elektronikle ilgileniyor. Belki projelerinde kullanır.
İyiliği yap, denize at. Balık bilmezse, halık( Allah) bilir.
İnşaallah kardeşimiz de; malzemeleri yerli yerinde kullanır, ziyan olmaz.