ELEX - Elektrik Çevrimi, İletimi ve Dağıtımı Fuarı, 26-29 Eylül 2013. İFM de

elektrofizikci

Usta Üye
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
1,185
Puanları
181
Yaş
39
ELEX - Elektrik Çevrimi, İletimi ve Dağıtımı Fuarı, 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörün ürün sunanları ile kullanıcılarını, tüm ilgili ve profesyonellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Üretilen elektriğin çevrimi, iletimi ve dağıtımı ile ilgili ürünleri, hizmetleri ve ekipmanları sunan firmalar, bu ürünlerin kullanıcıları olan önemli ziyaretçi ile ELEX Fuarı’nda bir araya gelecekler. Elektriğin üretildiği noktadan itibaren binalarımıza gelinceye kadar olan sürecindeki tüm ürünlerin bir arada sergileneceği ve Türkiye’de ikinci kez bu kapsamda düzenlenecek bu fuarda, ziyaretçiler de farklı birçok ürünü bir arada bulup karşılaştırma yapabilme şansına sahip olacaklardır.

ELEX Fuarı, sadece yerel değil, aynı zamanda Uluslararası bir fuar niteliğindedir. Fuarda sergilenecek ürünler ile ilgili firmaların bulunduğu ülkelerin katılımcı, ürünlerin kullanıcılarının ziyaretçi olacağı fuarımızda, özellikle ziyaretçi kesimi için gelişmekte olan ülkeler hedef alınacak ve bu bölgelere yönelik özel çalışmalar yürütülecektir.

Dünyanın son yıllarda en yüksek büyüme oranını gerçekleştiren ülkelerinden olan, ülkelerin ekonomik verileri bakımından 6. Sırada olan Türkiye’de düzenlenecek olan bu fuar, yine ülkemizin gelişmekte olan sektörleri nedeniyle de tüm sektör firmaları tarafından ilgi ile izlenecek, takip edilecektir.

Sizleri de, Elektrik Çevrimi İletimi ve Dağıtımı ile ilgili ürünlerin sergileneceği, sektörün bu en önemli buluşmasında,


  • Mevcut pazarınızı güçlendirmek,
  • Yeni pazarlara açılmak, yeni alıcılarla tanışmak,
  • Gelişmekte olan bölge ülkelerinde faaliyet göstermeye başlamak,
  • Ürünlerinizi daha geniş kitlelere tanıtmak ve ulaştırmak için,
değerli firmanızı temsilen yerinizi almaya bekliyoruz…
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst