Eleman arayanlar kısmındaki ilanın silinmesi

Katılım
12 Nis 2007
Mesajlar
422
Puanları
1
İnsanların ekmeğiyle, rızkıyla oynuyorsunuz.
 
Sayın HansAndersen biraz ağır bir itham olmadı mı? Biz hiçbir çıkar gözetmeden sadece Türk halkı birşeyler öğrensin diye sabahlara kadar uykusuz kalırken bu şekilde itham edilmemiz hiç hoş olmuyor. Keşke saldırıya geçer gibi konu açmak yerine sorununuzu sakin bir dille anlatmayı tercih etseydiniz.

İlgili yöneticimiz tarafından İlan Şablonuna uymayan konular silinirken arada sizin konunuz da silinmiş. Konunuzu geri getiriyorum ve daha sakin olmanızı rica ediyorum.
 
Sayın Aksi, bu şekilde uyarılmadan ilanımın silinmesi ikinci defa oluyor.Siz ne sonuç çıkarırdınız bundan.
 
Yanlışlıkla yapılmış olabilir, yanlış anlaşılmış olabilir, fark edilmemiş olabilir ancak asla kasıt olamaz. Hiçbir yöneticimiz kişisel olarak üyelere karşı bir husumet beslemez, buna ilk başta biz izin vermeyiz. Haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz zaman konuyu bize iletirseniz biz zaten gerekli incelemeyi yapıp hata varsa düzeltiyoruz. Haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz anda hemen yönetimi töhmet altında bırakacak ithamlarda bulunmak yerine daha sakin yöntemleri tercih ederseniz ortam gereksiz yere gerilmemiş olur. Sonuçta yöneticiler de insan...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,880
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst