elektrottan flatöre geçiş

elk_54

Üye
Katılım
26 Eyl 2010
Mesajlar
121
Puanları
1
sayın ustalar su basan pompamız var ü-a-t şeklinde elektrotları var.ben bunları iptal edip şamandra bağlamak istiorum nası yaparım teşekkürler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
bahsettiğin pompa ne pompası bi dalgıç ise kuyu pompası (muhtemelen değildir) bu dediğini bildiğim kadarıyla yapamazsın.ancak zorunlu kalırsan cihazın manuel çalışması yoksa şayet ü-a köprü atar çalıştırırsın.havuz tarzında bir yerden suyu çekip basıyosa eğer sistem flatör zaten 3 kabloludur ortak alt-üst (ü-a-t gibi ü üst seviye,a alt seviye, t tank (ortak) ) bağlayabilirsin.muhtemelen bahsettiğin bir hidrofor devresi ve elektrotlarda susuz çalışmaması için hidrofor koruması.kısacası en kötü ihtimalle falatör uçlarını bağlayıp deneyerek doğru uçları bulabilirsiniz.dikkat etmeniz gereken diğer nokta flatörün pompa emiş seviyesinden biraz yukarda olması ki su seviyesi düştüğünde pompa devreye giremesin,susuz çalışmasın.zaten yapılan bi uygulama bu.
 
kuyudan su çekip başka bir kuyuya basıyor burda amacım iki kuyuyuda korumak o yüzden elektrorları iptal edip flatöre geçecem ama nasıl?
 
kumanda da hiç bir değişiklik yapma flatör doldurma veya boşaltma yapacağın 2 uçları rolenin a-ü yani alt ve üst klemensine bağlamanız yeterli olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,861
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst