Elektronik devre takibi ve arıza bulma hk?

bende v-ı test cihazı alacağım lakin polar ve abiboard gibi cihazlar aşırı derece maliyetli geldiler 35-65bin liara aralığında değişiyorlar ama artos ve diğer cihazları arkadaşlar çok eksik görüyor kaynak makinaları ve sürüclerini test tamir bakımını yapabileceğim sağlam kart ile arızalı kartı hafızadan karşılaştıabilecek bir cihaz istiyorum bu konuda hangi cihaz daha iyi kullanan arkadaşlardan destek alabilirsem iyi olacak kendi adıma
 
samet bey bahsettiğin statner123 cihazını nereden aldın acaba fiyatı konusunda bilgilendirebilirmisin
 
bak benim basit bi takdiğim var onu dene şimdi devreyi enerjiye takdın baktın neresi çalışmıyo mesela 555 sinyal osilatörü eğer led yanmıyosa ledi değiştir. yinemi olmadı bi kabloları kontrol et 555 değiştir. bukadar basit işte:)
 
Yakerd Bey merhaba,
Samet Beyin bahsettiği cihaz statner123 değil, ARTOS7F1. Siz Statner123 Adlı üye ile cihazın kodunu karıştırmışsınız.

ARTOS7F1 Cihazının üreticisi Prot AR-Ge Ltd. Şti. www.protarge.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Fiyatı da özelliklerine göre çok uygundur.

İyi çalışmalar
 
Tahir Bey merhaba,

Böyle bir konuda arkadaşlarınızın dediğinden çok kendi değerlendirmeniz daha önemli olması gerekir. Bu sizin işiniz ve sizin tercihiniz. ARTOS7F1 Marka olarak aynı olmakla birlikte ilk versiyonu ile yeni modelleri arasında çok büyük fark var. ARTOS7F1 Size yetmiyorsa yetmeyen özelliklerini belirtin. Size yetenini tasarlayalım. Biz ARTOS' u adını da değiştirip FADOS7F1 Fault Detector and OScilloscope olarak Dünya markası yapmaya çalışıyoruz. Amerika, Kore, İtalya, Dubai ve hata Kamboçya bile satışını yapıyoruz.

Bu yıl pekçok yurtdışı bayiliklerimiz olacak. Ek olarak bizde eski model ile yeniyi farkını ödeyerek değiştirme imkanı da var. Biz ürünümüzün arkasındayız. Başka markaların 2. Elini bulabilirsiniz ama ARTOS' un veya FADOS' un bulamazsınız.

İyi çalışmalar.
 
BEN ELEKTRONİK İLE İLGİLİ İŞ YERİ AÇMAYI PLANLIYORUM OKULUNU OKUDUK AMA YETERLİ BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM KENDİMİ GELİŞTİRMEM İÇİN BANA YARDIMCI OLURMUSUN [email protected] facebook msn adresim
 
Bu platfomu başlattığınız için teşekkürler.

Devre şeması olmadan da elektronik kart veya sistemlerde arıza belirlenebilir. Yıllardır elektronik arıza bulma-giderme konusunda çalışıyorum elimde halen kullandığım EFLVItester-scobe empedans test cihazım var. Önceden Polar T6000-T3000 kullanıyordum, onu aratmıyor ve çok memnunum.

Arıza arama ve giderme ile ilgili elektronik kartlarda, arzu eden arkaşlar yazsınlar, bilgi paylaşımına açığım.

Elektronik kartlardaki malzemeleri sadece tanıyarak, en az endüstri meslek elektronik bölümü mezunu olan teknik arkadaşlar kolayca elektronik kart tamiri yapabilirler.

Elektronik arıza bulma ve giderme konusunda ilgili arkadaşlara yardımcı olup, bilgi paylaşımında bulunmak isterim.



merhaba bende bu aletlere yakın bir tane var kart empedans ölçümünde şasi ucunu nereye sabitlemeliyim her kompenentin uçlarına ayrı ayrı dokunmak ile bir yeri şasileyip ölçmek arasında farklı görüntüler çıkabiliyor
 
ben sizin aletinizi fados 7 aldım elektronik konusunda eksiklerim var ama ben sizden kart ölçerken aletin şase ucunu nereye sabitlemeliyim karttan bir çok yerden farklı sinyaller gelebiliyor tavsiyeleriniz konusunda bilgi alamadım internet ve aletin tanıtımında bu konuda birşey göremedim.
 
arkadaslara genel olarak katiliyorum onun disinda voltmetreyi doqru baqlamaya dikkat edebilirsin yanlis olcum olmamasi icin onemlidr.ayrica enerji altinda olcum yapmamaya baq..
 
enerji altinda olcum yapmamaya vede avometreyi doqru baqlamaya dikkat edebilirsin...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst