Elektronik alanında çalışmak istiyorum

kjack

Üye
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
41
Merhaba değerli kardeşlerim, ben elektroniğe çok hevesli biriyim.zamanında maddi sıkıntılardan dolayı okuyamadım.başka işlerde çalışmak durumunda kaldım.ama aklım hep elektronikte kaldı.sürekli birşeyleri tamir etmeye çalışırım.Şuan yaşım 32.bu yaştan sonra bu alana giriş yapma imkanım nasıldır sizce? öğrenmeye acık bir yapım var.ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.sizlerden bu konuda tavsiye bekliyorum
 
Merhaba,

Aslında bu sorunun yanıtı pratik olarak elektronik öğrenmek mi yoksa elektroniğin kuramsal kısmını öğrenmek istediğinize göre değişebilir.

Elektronik öğrenmek

Yukardaki bağlantıda nacizane fikirlerimi açıklamıştım.

Elektroniğin kuramsal kısmını öğrenmenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Ama bunun için yüksek matematik ve türevlenebilir denklemler de öğrenmiş olmanız gerekiyor.

Bir kaç ay sonra Türkçe olarak deneme amaçlı elektroniğin kuramsal konularını anlatma gibi bir düşünce var aklımda. Ama ses kaydedici, tripod, ışıklandırma sistemi gibi bazı gereçlere ihtiyacım olacak.

Ya da dersleri taratıp aktarmak da düşünülebilir. Ama bir türlü renkleri tutturamıyorum :) Ayrıca video dersleri konunun daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.
 
Merhaba,Aslinda bu sorunun yaniti pratik olarak elektronik 0‹grenmek mi yoksa elektronigin kuramsal kismini 0‹grenmek istediginize gore degisebilir. Elektronik 0‹20Ž6renmekYukardaki baglantida nacizane fikirlerimi aciklamistim.Elektronigin kuramsal kismini ogrenmenin cok faydali oldugunu dusunuyorum. Ama bunun icin yuksek matematik ve turevlenebilir denklemler de ogrenmis olmaniz gerekiyor.Bir kac ay sonra Turkce olarak deneme amacli elektronigin kuramsal konularini anlatma gibi bir dusunce var aklimda. Ama ses kaydedici, tripod, isiklandirma sistemi gibi bazi gereclere ihtiyacim olacak.Ya da dersleri taratip aktarmak da dusunulebilir. Ama bir turlu renkleri tutturamiyorum :) Ayrica video dersleri konunun daha iyi anlasilmasini sagliyor.
 Cok iyi olur.Bu konuda turkce videolu anlatim cok yok..Diger konuda size katiliyorum.0‹nce biraz teorik bilgi gerekiyor.Daha sonra teorik ve pratigi paralel yurutmek daha iyi olur sanirim..Videolarinizi bekliyorum..Konuya cevap verip yardimci oldugunuz icin ayrica tesekkurler.Allah yolunuzu acik etsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,100
Mesajlar
914,962
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst