Elektromanyetİk kapi kapaticilari veya tutuculari

omerhayyam

Üye
Katılım
21 Tem 2008
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar Merhaba,

İnternette yaptığım araştırmada, 400 Newton'dan (4 Kg.), 5000 (50 Kg) Newton'a kadar tutma gücü olan 20 W lık 24 V DC akımla çalışan Elektromıknatıslı, Elektromanyetik tutucular buldum. Fakat bunların çoğu yurtdışı menşeyli ve satın almak bir sürü zorluk içeriyor.

Bu tarz bir malzemeyi satan yerleri bilen yada yapımını tarif edebilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Saygılarımla.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
vallahi kardes turkiyede olsaydim sana hediye ederdim birkactane ama malesef turkiyede degilim kadesim memleket neresi istanbul ise ataturk havalimani ankara ise esen boga havalimani izmirse adnan menderes havalimani antalya ise oranin havalimanina git buralarda busistemler kullaniyor teknik servisten birileri ile gorusmek istedigini soyle danismaya sonrada onlardan sor onlar yardimci olurlar teknikden satin almaya sormalarini rica edt satin alma nerde hangi magzada satildigini sana soyleyecektir nerden biliyorsun dersen benim calistigim sirket saydigim havalimanlari mutlaka sonuc alacaksin tav havalimanlari
 
omerhayyam arkadaşımızın newton-kg.kuvvet hesabı gözüme yanlış gibi geldi.100 kat yerine,10 kat
diye hatırlıyorum.
 
fahri yetiş ' Alıntı:
omerhayyam arkadaşımızın newton-kg.kuvvet hesabı gözüme yanlış gibi geldi.100 kat yerine,10 kat
diye hatırlıyorum.
Evet yanlış.
Yazı ilk yazıldığı günlerde doğrusunu yazdım ve bu tür işlerde kullanmak için mükemmel bir program olan "convert" in adresini verdim.
Adam programı yazmış ve bir internet sayfası yapıp oraya koymuş ki isteyen ücretsiz indirsin.
Maalesef bağnaz biri tarafından silindi. ???
 
Selammun aleykum!
Dostum, HAFELE ye bakmanı tavsiye ederim.
herkesde takdir ederki bu konuda, yani mekanik sağlamlık, Dayanıklılık, kullanışlılık konusunda almanlar bu olayı aşmıştır. bu övgü değil sadce gerçektir.
http://www.hafele.com.tr/tr/
 
slm benımde bu sısteme ıhtıyacım vardı lux bır apartmandan ana kapıyı kartlı gecıs sıstemı yapabılırmıyız dıye sordular bende tabı neden olmasın yaparız dıyerık arastırma yaptım ızmır gıda carsısında genelde guvenlık,kamer, yangın sıstenlerı malzemesı satan yerlerde buldum dolar bazında satılıyor malıyetı oldukca yuksek.bende teklıf verdım beklıyorum.ilker_f arkadasın dedıgıne katılıyorum2006 yılında adnan menderes havalımanı dıshatlar termınalı yapılırken santıye donemınde ordaydım ve gıden yolcu katındakı butun kapıları montajını ve testını ben yaptım ordakı sıstem daha gelısmıs manyetık kılıt harıcınde manyetık okuyucular var bılgısayar basından takıp edebılıyorsun
 
MANYETİK KİLİT

● 600 Lps (250 Kg.) tutma kuvveti
● 12/24 V DC çalışma voltajı
● 400mA/12VDC-200mA/24VDC
● 250L x 42Hx 25W(mm.) -2 Kg.
● SL-200 Ek olarak İndicator ve Monitör çıkışlı
● BR-200 Aparat ile kapı açılır yöne tutturulabilir.
● UB-200 ve EB-200 veya SB-200 ile kilit karşılığı cam kapıya tutturulabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,880
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst