Elektromıknatıs Yardım

erguno

Üye
Katılım
13 Eyl 2018
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
46
selamlar. forumda yeniyim. birbirini itecek şekilde 2 em yapmak istiyorum. 15 cm de 45 kg civarı yük taşıması gerekiyor. yanı 2 em üst üste çalıştığında aralarında 15 cm kalacak ve 45 kg yükü taşıyacak. bu özellikler mumkunmu . nasıl bir yapı önerirsiniz. tşk.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Mümkün olsa bile bu yapının maliyeti olacaktır ki cüz i rakama olacağını sanmıyorum bunu ayni bütçeni belirtmelisiniz. Çünkü kontaktör bobin ve çekirdeği üst üstt koyup fırlattım, işine yaramaz Mikrodalga trafosunu modifiye etmen gerek iş yapar mı bilemem 45 kg az değil. Olmadı daha büyük trafo bakmalısın kaynak makinesi gibi, bunların da sargıları alüminyum çıkabiliyor.

Magnetik tren misali bir şey mi yapacaksınız?
 
merhaba
linear aktüatör yapılabilir mi bakıyorum. bu iş motor ve dişli ile bin tl civarına yapılabiliyor. manyetik ılan cok daha hassas olacaktır diye düşündüm. ama sanırım çok daha büyük hacime ve fiyata çıkacak.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,106
Mesajlar
915,020
Kullanıcılar
449,807
Son üye
bdursun

Yeni konular

Geri
Üst