Elektrocad Kursu

Katılım
9 Haz 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ve çok beğendim ilk defa sizden yardım beliyorum. ilgilenirseniz sevinirim. sizden elektrocad ile ilgili kurs veren yer biliyorsanız beni bilgilendirmenizi rica edecektim. şimdiden teşekkürler.
 
Electrocad kursu varsa çok güzel.Ama bildiğim kadarıyla yok kardeş.Kullanım açısından çok hoşuma gidiyor.Yanlız tek bir bilgisayarda oda usb bellek takılı olduğu zaman çalışıyor.Programın crackli en son versiyonu elinde olan varsa paylaşabilirmi?
 
İyi günler arkadaşlar. Sitede uzun zamandır bu konuya bakmaktayım. Fakat bir ilerleme olmamakta. "Climax" arkadaşın dediği bir nevi doğru. Daha önce elektrocad kursu verildi. Fakat kursu veren arkadaşın kendisinin de pek bilgisi olmadığı için bilgilenemedik. Ben elektrocadi yaklaşık olarak 2 seneye yakındır kullanmaktayım. (Orjinal USB dongel) . Kendi çabalarımla ve gayretimle bu konuda şu anda gayet iyi durumdayım. Her türlü proje çizimi , pano yerleşimi ve yeni malzeme oluşturmada herhangi bir problem yaşamadım. Kendi veri tabanındaki şekillere artı olarak yaklaşık 500 ' e yakın şekil oluşturdum ve gruplandırdım. Türkiye ' deki satıcısından pek yardım alamadım . Kaldıki bu programın halen türkçe değil ingilizce bile helpi yok. Allahtan programın basitliği , öğrenim ve kullanım kolaylığı var.
Daha önce caddy kullandım. Bunun kadar kolay değil ve öğrenilmesi zordu. Elektrocad in ile tek sorunum helpin olmaması ve upgrate imkanının olmaması. (Programdaki bazı aksaklıkların giderilmesi için) Türkiyedeki yetkilisine bir kaç kez iletişim kurmama rağmen bu sorunlarım çözülmedi. Bu programı öğrenilmesi basitliği için tavsiye edebilirim. Ama tekrar yukarıki uyarılarıma kulak versinler.
Şu anda elektrocad yanında eplan ı da öğreniyorum ve çeşitli projeler çiziyorum.
 
ya arkadaşlar gerçketen elinde elektrocad programı olan varsa ltf paylaşalım.
 
Benim bildiğim kadarıyla Elektrocad 8.0 programının demo ve dongle dışında çalışan bir sürümü yok . (Yani craclı elektrocad yok). Sadece eski sürüm 7.0 ın internette dolaşan almanca craclı sürümü var . Onun dışında yok. Bu programı satın almadan önce demosunun çok faydasını gördüm. Demosu olsa bilene 8.0 ı firmasından (Robosistem) talep etmenizi ve denemenizi tavsiye ederim.
 
eplan p8 eğitim kursu varmı acaba benim buna ihtiyacım varda
 
yakupuyalvac
arkadaşım yaklaşık 3 aydır eplan 8 ile uraşıyorum .
proje çizmeye başladım. gayette iyi bi duruma geldim.
yani kendi sembollerimi oluşturp kullanabiliyorum.
database ini kullanabiliyorum.
buda bana yetiyor şimdilik.
soracağın bişey olursa yardımcı olurum...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,314
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst