Elektrikli katlı fırın devre şeması

since0

Üye
Katılım
16 Eki 2008
Mesajlar
24
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar
Elektrikli katlı fırın devre şemasına acil ihtiyacım var.
Tesekkurler.
Sistem altta ve üstte 6 ar rezistanstan olusuyor. iki adet termostat ile ayrı kontrol edilecek.zaman saati olacak.elimde ki sistemde zaman saati ile termostatlar aynı anda calısmıyor. pako anahtrla kontrol ediliyor ya zaman saatine bağlı olarak derece kontrolsüz yada termostat kontrollü çalısıyor.ben zaman saati çalışırken termostat kontrollü olsun istiyorum iki rezistans grubu içinde.manuel fırın termostatı ile bunu nasıl yapabilirim.
Saygılarımla.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşım,
istediğiniz fırın kontrol çizimi ektedir. Umarım işinizi görür. Çalıstırma için, el-0-otomatik anahtarı kullanılmısdır. El pozısyonunda sadece zaman sayacını ıptal eder ama, ısıtıcı termostatları devrededir. Otomatık konumunda, zaman sayacı ve her ıkı sıtıcı kontrol termostatı devrededir. Isıtıcıların 3 fazlı olduğunu düşündüm. Tek fazlı ısıtıcı gurubu ise, beslemeyı monofaze yapabilirsiniz. Zaman sayacının ev fırınlarındaki gibi mekanık kurmalı oldugu varsayılmışdır, elektronuık sayıcı kullanacaksanız , buraya onun kontağını baglayın..

İyi çalışmalar..
 

Ekli dosyalar

  • FIRIN KONTROL.pdf
    36.3 KB · Görüntüleme: 129
Çok teşekkur ederim.
Saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,248
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst