Elektrikli bisiklet için BLDC motor kontrol ve sürücü devresi.

maTeryaL

Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
33
herkese selam , öncelikle bu sitedeki elektrikli bisiklet devrelerini ve 320V.com daki elektrikli bisiklet projesini gördüğümü belirtiyim. hatta o devrenin Proteus çiziminide kendim çizdim hazırda bulunuyor. Tez için üniversiteden elektrikli bisiklet ile ilgili devreler verildi bunları hazırlamam lazım

Motor kontrol ve sürücü devresi
250W BLDC motor için power devresi
elektrikli bisiklet için 48V LiFePo4 battery .

benden isteden şeyler bunlar , bunların proteus çizimlerini ve baskı devrelerini hazırlamam gerekiyor.
http://320volt.com/motorlu-bisiklet-icin-motor-surucu-devresi-tl494-pwm/ bu linkteki devreyi Proteus da çizimini yaptım fakat sanırım BLDC motor için daha farklı bir devre gerekli biraz araştırdım PIC le kontrol edilen devrelere ulaştım fakat sizce elektrikli bisiklette kullanılması için nasıl bir devre yapmam gerekli , bana şema konusunda yardımcı olursanız ben isis ve ares çizimlerini kendim yapıcam. Tez için oldugu için önemli bir konu yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle sn.ŞEF ve sn.Binbaşı üyelerimizle önceden iletişim içerisindeydim fakat sitede bir değişiklik olmuş mesajlarım ya gönderilmiyor yada ben beceremedim bir türlü iletişime geçemedim eğer iletişimde olan varsa bana bir mesaj atmalarını söylerseniz sevinirim. Yardım istediğim konu budur sizden hazır birşeyler beklemiyorum sadece çizmem gereken şemaları bana ulaştırırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,892
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst