elektrik tesisatı modemi bozarmı?

Katılım
15 Mar 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
28
arkadaşlar yeni aldığım modem airties air-6372 fişe taktım çalışmadı power dahil hiçbir ledleri yanmadı servis sağlayıcımla yaptıgım görüşmede evin elektrik tesisatında problem olduğunu soyledi. sizce sorun ne ve nasıl çözülür.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Bazı modemlerde açma/kapama düğmesi oluyor, bazıları prize taktığın an çalışıyor. Bu modelde açma kapama düğmesi mevcut, açmayı unutmuş olabilirsiniz bundan dolayı olabilir. (Hakaret olarak almayın ihtimalleri sıralıyorum)

Sorun prizde olabilir. Evdeki başka prizlerde deneyiniz. Aynı prizde bilgisayarı da çalıştırıyorsanız bu ihtimal ortadan kalkar.

Adaptörü veya cihaz bozuk olabilir. Aldığınız yere götürünüz.
 
İlk defa fişe takılan bir modemin hiç bir tepki vermemesi ya açma kapama düğmesinin açılmamasından, ya prizde elektrik olmamasından, ya adaptörünün bozuk olmasından, ya da modemin bozuk olmasından olabilir. Elektrik tesisatıyla ne alakası varmış? Oldu olacak prizinizin sigorta 16 amperlik olmadığı için modeminiz çalışmıyor ya da priz kablo kesitiniz yetersiz falan deselerdi daha detaylı bilgi için. Hani internette sorun olur ttneti ararsın hemen bilgisayarınızda virüs vardır cevabını yapıştırırlar ya aynı ona benziyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst