Elektrik Teknikeri...

Teknik-57

Üye
Katılım
31 Eki 2009
Mesajlar
153
Puanları
1
Yaş
35
Öncelikle tüm kontrolkalemi.com üyelerine selam. Arkadaşlar kısmetse iki üç ay sonra elektrik teknikeri olucam faka benim bu konu hakkında sizlere bir kaç sorum olucak.
1- Teknikerlerin imza ve kaşe olayında var olan dip no diploma no'sumu oluyor ? yoksa başka birşeymi ?? mezun olduğumuzda geçici mezuniyet belgesi vericeker orda da bu dip no yazıyormudur ?
2- Mezun olduktan sonra elektrik teknikerleri odasına kayıt yaptırmamız gerekiyormu ?? Diğer bir sorum ise iş yeri açma belgesiyle ilgili olacaktır. Anadolu meslek lisesi mezunuyum. Mezun olduğum okuldan veya nerden alınıyorsa oraya gidip iş yeri açma belgesi alsam ama iş yerini 1 2 veya 3 yıl sonra acsam almış olduğum bu belgenın ilerki yıllarda da geçerliliği varmıdır ??
 
ben işyeri belgesi ile olanı cevaplayayım senin diploman bi işe yaramaz benimki gibi iş yeri açman için çıkarklık okuluna gidip ustalık belgesi alacaksın.
 
peki ustalık belgesini aldıktan sonra iş yeri açma belgesini alsam ama hemen değil de bi kaç yıl sonra açmak istesem o almış olduğum belgein ilerki yılda geçerliliği vamı? mesela belgeyı 2011 mart ta aldm ama iş yerini ben hazıran 2013 gibi ileriki tarihte açmak istesem yeniden belge falan almama gerek varmı hocam ??
 
yok usta belgeyi al yeter
 
yanlız şole bir durum var yanlış hatırlamıyorsam yanında sigortalı adam çalıştıracaksan tabiki sigortalı çalıştıracakın usta öğretici belgeside alman gerekiyor bunları iyi araştır derim.
 
çok tşk ederim hocam bilgi verdiğin için . İnş. diğer sorularımada cevap verebilcek birilerini bulurum. Çünkü benim gibi bi sürü teknıker adayları var ve çoğu tekniker adayları ( bende dahil ) bunları bilmiyor inş. gerekli bilgileri alırız sizlerden arkadaşlar =)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,245
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst