Elektrik teknikeri,teknisyen kadrosuna başvurabilir mi?

clk404040

Üye
Katılım
26 Şub 2016
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
28
Merhabalar,Elektrik teknikeriyim ve bi kurum elektrik teknisyeni alıyor lise elektrik-pano tesisat ve montörlüğü olarak alım yapacak benim lise bölümüm tutuyor lakin lisenin üstüne 2 yıllık elektrik enerji ve iletim dağıtım bölümünü okudum 2 yıllık önlisans mezunuyum buraya başvuru şansım var mı? teknikerim ama teknisyen kadrosuna başvurup teknisyen kadrosunda teknisyen olarak çalışabilir mi?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
kamuda çalışamazsın çünkü işe girince teknikerlik maaşı almak ve teknikerlik yapmak isresin .
özelde çalışabilirsin.
 
istedığın yerde çalışırsın ben kamuda teknisyen olarak çalıştım emeklı oldum derecem 2/3
 
Sn.clk404040,evet lise diploman elindeyse veya lise mezuniyet belgesi edininp bunu başvurulacak yere kabul ettirebilirsen, başvurursun kazanırsan çalışmaya başlarsın. Hatta ilerleyen zamanlarda tekniker kadrosunada geçersin. Kazanırsan senden teknikerlik ile ilgili hiç bir hak talep etmeyeceğine dair taahhütname isteyebilirler. Kamuda her iki türlüde bir çok örnek var. Burada püf noktası lise diplomasını elinde bulunduruyor olmak. ya da mezun olduğun liseden alacağın mezuniyet belgesini kullanarak başvuru işlemlerini tamamlayabilmek.
 
İki yıllık mezunu iseniz önlisans seviyesinde kpss ye girmiş olmalısınız. Teknisyenler lise mezunu olarak ortaöğretim seviyesi kpss puanı ile alınıyor. İki yıllık mezunu olup ortaöğretim kpss sine girip tercih yaparsanız, araştırmalarda farkedilmeden işe başlarsanız, şikayet halinde kamu görevinden çıkarılıp almış olduğunuz maaşlar da geri istenebilir. Bilgim bu yönde. Resmi bir bilgi almadan tercihte bulunmanızı tavsiye etmem.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,851
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst