elektrik tasarrufu için yatırım

yb54

Üye
Katılım
15 Haz 2009
Mesajlar
32
Puanları
1
elektrik tasarrufu sağlayabilmek için; aydınlatma, ac motorlar, dc motorlar'da daha verimli olanlarla değiştirmek istiyoruz. yaklaşık 5000 metrekare alanda 2x36w florosan armatür, fan, değirmen, kopresör, extruder vidakısmında; 5,5kw ile 60kw arası ac motor, çekici silindirler, extruder vidasında 20 kw ile 250 kw arası dc motorlar ve sürücüler kullanıyoruz. motorlarda yada sürücülerde değişikliğe giderek elektirik tasarrufu sağlaya bilirmiyiz. tasarruf sağlayacak ürünleri nereden tedarik edebiliriz. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..:confused:
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
kullanılam lambalarmı 2x36 watt ve mekanik balanstlımı ? aydınlatmalar zeminden yüksekliği ne gibi bilgileri verebilirmisin,motorlar içinde yeni nesil tasaruuf cihazları var yapılmış güzel uygulamalar var aydınlatma ve motorlar ile birlikta yaklaşık yüzde 40 tasaruuf sağlayabileceğin ürünler mevcut
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,620
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst