Elektrik tasarruf cihazı

Ben revolt elektrik kalitesi iyileştirme cihazının üreticisiyim.benim cihazım %10-%20 arasında fatura düşüşünü garanti ediyor.bunu da sahip olduğu tse-ce belgeleriyle kanıtlıyor.4 yıl firma garantisi veriyorum.ayrıca elektrik-elektronik mühendisiyim.aklınıza takılan her türlü soruya içtenlikle cevap verebilirim.

Bu bir tür dolandırıcılık diyen arkadaşlara kısmen katılıyorum.piyasaya çıkan ve işe yarayan fiyatları da buna göre olan bazı ürünleri ve bu ürünlere olan talebi gören bazı şarlatanlan hiç bir işe yaramayan içinde 2 dandik kondansatör barındıran pirize tak tasarruf et diyen bazı kolpa ürünler sürdüler piyasaya ve tüketicinin aklını karıştırdılar.

Sonuç olarak ben 25a ile 1250a 220v ile 400v arası revolt tasarruf ve kalite iyileştirme cihazlarını ürettim.fakat şu da var ki faturası 100tl nin altında gelen bir tüketicinin 185tl verip de bunu almasının bi manası yok.

Ek olarak bu ürün akkor flamanlı lambalarda veya ufo türü ısıtıcılarda flaman telli pişiricilerde etkili değildir. reaktif güç harcayan elektrik motorlu tüketicilerde etkilidir.çamaşır bulaşık kurutma makineleri gibi.floerasan lambalarında bir motoru vardır tabii haliyle floerasan lambalarda da etkilidir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen 0541 270 78 89 arayın.

Sadece çamaşır, bulaşık, kurutma, flüoresant lamba ( içinde balast var, bobin ) gibi ürünler varsa faydası vardır tarzı açıklamalar malesef kandırmaca.

Şunu unutuyoruz, endüktif bileşenin aktif tüketime hiç bir etkisi yoktur. Adı sıralanan cihazlarda sargılı tüketiciler ( bobin ) vardır. Endüktif bileşenin ortadan kaldırılması total akımı düşürecektir. Ancak bu düşüşün aktif tüketimi azaltma gibi bir etkisi kesinlikle yoktur.

Sadece ve sadece eski tip mekanik sayaçlarda etkisi vardır. Eğer tesisteki elektrik sayacı mekanik ise gerçekten tüketimi azaltarak etkiler. Total akımın manyetik çentikleri diskin dönüşünü azaltır. Ancak belirtmem gerekir ki tüm Türkiye'de bunun farkında olan elektrik dağıtım şirketleri eski mekanik sayaçları dijital sayaca dönüştürüyor.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bu da,başka mucize! bir tasarruf cihazı.Cam kırılmalarına karşı! içine cam macunu koy-
mayı unutmuşlar!

Başka bir mucize ! Hem de 45 kW için ( monofaze ! ) .Kondansatör solda.
 

Ekli dosyalar

  • Tasarruf 2.rar
    1.7 MB · Görüntüleme: 22
  • Clean Energy.rar
    4.1 MB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Çok faydalı bir siteymiş.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,624
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst