elektrik sayacı

roket1312

Üye
ustalarım merhaba dijital saate faz yerine nötr girilmiş nötr çıkılmış,nötr yerine faz giriş çıkış bağlanmış.sigortaların hepside nötr bağlanmış.saat çalışmaya devam ediyor.saatte sorun çıkarmı okuma düzgğn olurmu

ustalarım merhaba dijital saate faz yerine nötr girilmiş nötr çıkılmış,nötr yerine faz giriş çıkış bağlanmış.sigortaların hepside nötr bağlanmış.saat çalışmaya devam ediyor.saatte sorun çıkarmı okuma düzgğn olurmu

sayac ve sigorta bağlantısı doğru değil, bu tür bağlantılar kabul edilemez.
çalışıyor olmasının hiç bi önemi yok.

Sayaç mühürlümü ?

En kısa zamanda sayaç ve siğortaların doğru bağlantısını yaptırmanız .
Tüm kontrolları yaptırmayı unutmayınız .

Bağlı olduğunuz enerji dağıtım şirketine bildirim yapmanız .

Kolay Gelsin Sağlıcakla ....

Benzeri apartman panosu değişiminde bizim evde olmuştu. Tesadüf bir hafta sonra termosifon şalteri bozuldu dairedeki ana şalteri indirdim banyoda değişim yapacağım alışkanlık kontrol kalemiyle faza baktım temiz nötre baktım canlı. Boşu boşuna çarpılacaktık. Kısacası hatalı bağlantıyı mutlaka yaptırın siz biliyorsunuz ama bilmeyen biri bakmak zorunda kalır sıkıntı çıkmasın.

Forum istatistikleri

Konular
131,473
Kullanıcılar
455,394
Son üye
ADS11

Yeni konular

Geri