Elektrik , Otomasyon Teknisyeni

İş Tanımı
*Müşterilerle görüşüp makinalara ait projeleri tasarlayacak,teklif hazırlayacak
*proje çizip , pano montajı yapabilecek
*Saha hizmetlerinde aktif olarak rol alacak,
Takım arkadaşı arıyoruz.

bukadar işi 1 kişimi yapacak
hangisini ne zaman yapacak
teklifi yapıp
panosunu yapıp
sahada devreye elacak
bu aynı orta yapıp kendı yaptıgı ortaya kafa atmak gibi birşey :)

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler ancak, beklediğiniz işin tanımını siz yaparsanız bizleride aydınlatmış olursunuz. Yani size göre bunlar çok ağır işler mi :) projeyi çizmek, ki bunun için işin ne olduğunu bilmesi dolayısıyla müşteriyle görüşmesi şart, ardından o projenin maliyetini çıkartmak , gerektiğinde de projeyi baştan sona takip etmek , yani bahsettiğimiz konu bir işi yapabilmek ise """Biz iş (elektrik otomasyon) diye buna diyoruz""" . Bizim çizip görüşmelerini yaptığımız , işi baştan sona takip ettiğimiz , neticelendirdiğimiz bi işte , masada oturup fotokopi çeken veya telefonları bağlayan arkadaşlar "sekreter" olarak çalışıyorlar, bi de iş "nasıl yapılır öğrenen" bunların hepsini aynı anda yapamayan "stajyer" arkadaşlar var, onları da yetiştirip nitelikli elemanlar olarak piyasaya kazandırmaktayız. Yine de karşılıklı bu fikir alışverişimiz için teşekkür ederiz.
 
seniin bu anlatrtıgın iş arkadaşım
git müşteriyle konuş
işi al
projeyi hazırla
yazılımı yap
panoyu topla
sahada devreye al (genelde bu işler yurtdışında olur)
işi teslim et
geriye ne kaldı senin stajer dedigin arkadaşlar nekadar bu işi yapabiliyorlar
sen bunları yazmadan deneyimsiz elektrik velektronikten anlayan plc nin ne oldugunu bilen yazsan daha
dogru olurmuş
sen tam donanımlı biri ni arıyosun ilana göre ve o ilana göre 5000tl
gözden çıkartacan.
 
Dediğin işlerin hepsini ve daha fazlasını tek başıma yapıyorum.Fakat senin şu an maaş diye önerdiğin rakam normal bir aydınlatma tesisatçısına verilecek para kardeşim. Piyasayı bu kadar da düşürmek olmaz...Pes doğrusu birde yukarıda dalga geçer gibi stajerlerim bu işi yapıyor diyorsun o zaman o stajerlerden birini işe al kadrolu yap...Zaten PLC giriş eğitimini alan tamam diyo çok basitmiş, PLC biliyorum, nerde kaldı bunun scadası,HMI yı, PID si , Logix yazılımı, enstrumantasyonu yok. Full bir kişi arıyorsan full bir maaş vermelisin. Şimdi diyeceksin ki ben verdim kabul eden eder.Olay ne biliyormusun hep daha fazla kazanma hırsı ama hiç çalışanla paylaşmamak...
 
istanbul icin ücret yeterli değilmiş gibi görüyorum
 
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler ancak, beklediğiniz işin tanımını siz yaparsanız bizleride aydınlatmış olursunuz. Yani size göre bunlar çok ağır işler mi :) projeyi çizmek, ki bunun için işin ne olduğunu bilmesi dolayısıyla müşteriyle görüşmesi şart, ardından o projenin maliyetini çıkartmak , gerektiğinde de projeyi baştan sona takip etmek , yani bahsettiğimiz konu bir işi yapabilmek ise """biz iş (elektrik otomasyon) diye buna diyoruz""" . Bizim çizip görüşmelerini yaptığımız , işi baştan sona takip ettiğimiz , neticelendirdiğimiz bi işte , masada oturup fotokopi çeken veya telefonları bağlayan arkadaşlar "sekreter" olarak çalışıyorlar, bi de iş "nasıl yapılır öğrenen" bunların hepsini aynı anda yapamayan "stajyer" arkadaşlar var, onları da yetiştirip nitelikli elemanlar olarak piyasaya kazandırmaktayız. Yine de karşılıklı bu fikir alışverişimiz için teşekkür ederiz.
bu adam hangisini yapcak beyefendi siz olsanız hepsini ne kadar zaman da yaparsınız müşteri bunları beklermi
teklif ver
proje çiz
panosunu yap
devreye al
çok saçma 1 tek adam işi degil bu
varsa oyle bir adam en az 3000 tl istese azdır bence
siz kendi başınızdan pay biçin iş arasanız bu teklifi kabul edermisiniz ?
 
Lütfen cevap yazmadan önce iş ilanını iyice okuyunuz. TERCİHEN kısımlarına dikkat etmeden cevap yazmanız sadece burada karşılıklı yazışmaya sebep olucaktır. Yazılım yapabilen diye bir ilanımız yok. Karmaşık Yılların tecrübesine sahip her işi gözü kapalı yapacak birini arıyormuşuz gibi anlaşılmış sanırım. İlanda kastettiğimiz basit uygulamalar için müşteri ile görüşme yapıp işi yapabilecek niteliğe sahip elemanlardı , örneğin yağ eritme kazanı uygulaması , bir rezistans , motor ve termokontrol devresi , bunun gibi basit uygulamaları yapabilecek niteliğe sahip olmaktı. Ama anlaşılan o ki herkes kendi bilgi seviyesine göre empati yapıp , en ağır işleri yapıp bu ucreti alacağını duşunmuş maalesef. Bizim aradığımız nitelikteki elemanlar piyasada 1500 tl nin üstü bir ücreti genelde alamazlar. Bizde herseyi yapabilecek birine 2000 liranın az olduğunu , niteliğine göre 10000 tl 'ye kadar ucret verilebileceğinin farkındayız. Yinede tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederiz , alınganlık yapmamanızı herkesin sizin bilgi seviyenizde olmadığını , bu yüzden ilan hakkında detaylı bilgi almadan hemen eleştirel yaklaşmamanızı öneririz.
 
arkadaşlar sayın beha otomasyon yanlış birşey yazmamıs lütfen arkadaşa yorum yazarken biraz düşünelim adam işi sunmus işine gelen çalışır işine gelen çalışmaz kaldı ki adam tercihen demiş lütfen biraz duyarlı olalım....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,625
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst