Elektrik Motoru Nerede Bulabilirim?

mustafa60

Üye
Katılım
10 Ara 2011
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
27
Selamun Aleyküm
Ben Rüzgar Enerjisiyle Elektrik Üretmek İstiyorum.
Bunun İçin Elektrik Motorunu Nerede Bulabilirim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
siz elektrik motoru derken dinamo arıyorsunuz sanırım aradığın motoru veya dinamoyu detaylı yazarsan :)benım o konuda bilgim yok ama mutlaka bırılerı çıkar yardımcı olur mesela voltu ne olacak kaç devırde çalıştırıp kaç volt alacaksın akim ne olacak bunları yazmadan kımse yazdığına cevap vermez
 
Senin ihtiyacın olan motor değil, dinamo lazım. Daha doğrusu alternatör. Kaç wattlık alternatöre ihtiyacın var. Ben istenilen güçte yapıyorum. 200 w. 300 w. 500 w. 1000 w. İhtiyacına göre seçebilirsin. 200 ve 300 w. olanlar 12 v. 500 ve 1000 w. olanlar 24 v. olarak imal edilir.
 
Son düzenleme:
yukarlarda da söylendiği gibi motor elektriği harekete çeviri, siz hali hazırda ki bir hareketi ( rüzgarı) elektriğe çevireceğiniz için alternatör kullanacaksınız. ankara da konya sokak ahalisinden bi tek yıldırımda bulunur bi de belki ser'de. aşağı sanayi caddesinde elinizi sallasanız elektromekanikçiye çarpar.
istanbul da karışık ama benim bildiğim en uygun karadeniz makina üretiyor. yeni şile yolunun üstünde taşdelen civarlarında. alt geçit çalışması var şimdi oralarda.
bursada da mako mu ne iyiymiş diye duydum. kefil olmayayım da.
 
Merhaba sayın Şef, ben de foruma yeni katıldım. Ürettiğiniz motorlara benim de ihtiyacım var. İletişim bilgilerinizi verirseniz sizinle irtibata geçmek isterim. saygılarımla..
 
Dc mi elde etmek istiyorsunuz yoksa Ac mi önce buna karar verin.

Ac elde etmek istiyorum diyorsaniz senkron motorlar piyasada yayilmaya başlandi ama rüzgar enerjisi ile elektrik üretmede devir değişken olduğu için çikişi filtrelemeniz gerekir. Yada rotordaki akıyı kontrol altinda tutmaniz gerekir.


Dc üretecem diyosaniz devir sayisi sadece gerilimizi değiştirir çıkışta sağliklı sabit bir dc elde edemezsiniz bunun için çıkışı regüle etmeniz gerekir.
 
Şef Alternatör Nasıl Buluruz.
Yardım İçin Saol.
 
12 veya 24 volt alternatörü oto yedek parcacıların genelinde vardır
 
çıkma alternatörün fiyatı 50 ila 60 tl arasında
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst